Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, decizie radicală. E alt om și acționează în consecință. Querida a anunțat ce schimbări va face curând

Oana Zăvoranu, decizie radicală. E alt om și acționează în consecință. Querida a anunțat ce schimbări va face curând
Ultima perioadă nu a fost ceea ce și-a dorit Oana Zăvoranu, dar e o femeie puternică și va trece peste tot răul. În plus, spune că a devenit un om și a luat câteva hotărâri importante.

Problemele cu clinica, dar și despărțirea de Alex Ashraf au dat-o pe Oana Zăvoranu peste cap. Dar bruneta e hotărâtă să-și schimbe viața și susține că a devenit alt om.

Oana Zăvoranu e cu totul alt om de când viața a pus-o în fața unor grele încercări. Și a luat decizii radicale. Primul lucru pe care a anunțat că-l va face este să-și scoată tatuajele. Pentru că nu o mai reprezintă. Recent, Querida a spus că va face modificări importante și în ceea ce privește garderoba de lux. Și dacă în anii trecuți ea a donat hainele, de data aceasta le va vinde. La auzul acestei vești, cârcotașii au început să-și dea cu părerea, iar Oana nu a fost tocmai mulțumită de ceea ce a auzit.

„De ce le vinde și nu le dă moca, așa cum ne-a obișnuit? Cum să își permită ea, dragă, să vrea bani?”

„Da mă, jale mare cu hainele mele pe care nu le mai port, că le vând. Teoriile conspiraționiste s-au activat: oare iese cu ele și le pune pe tarabă?

Oana Zăvoranu a început să-și schimbe viața

Oare face un site? Sau poate o licitație? Sau le pune într-un magazin tip consignație? Mă nene, ce-o face? Le-o vinde pe alea fiță, sau doar adidașii și helăncile? De ce le vinde și nu le dă moca, așa cum ne-a obișnuit? Cum să își permită ea, dragă, să vrea bani? Ce, are voie? Nuuuu, n-are! Ea e născută doar să dea și să nu primească nimic.”, a povestit Oana Zăvoranu, pe InstaStory.

În 2017, Oana Zăvoranu a adunat zeci de oameni în fața casei

La sfârșitul lui noiembrie 2017, Oana Zăvoranu a donat multe dintre hainele sale, iar în fața casei sale s-au strâns zeci de persoane. Printre acestea a fost și Floricica Dansatoarea, femeia care a făcut furori la iUmor, cu celebra expresie „Să fie pace”, iar Delia i-a ținut isonul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre