Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu face orice să-și ia bărbatul înapoi. Mesajul neașteptat al Queridei, în timp ce Alex Ashraf doarme în patul altei femei

Oana Zăvoranu face orice să-și ia bărbatul înapoi. Mesajul neașteptat al Queridei, în timp ce Alex Ashraf doarme în patul altei femei
A trecut foarte puțin timp de când Alex Ashraf a fost prins alături de o tânără domnișoară, alături de care a fost la restaurant, apoi cei doi au înnoptat împreună.

După ce au apărut primele speculații despre despărțire, Oana Zăvoranu a ieșit la rampă. Vedeta însă, i-a șocat pe toți cu postarea făcută.

În timp ce toată lumea se aștepta ca Oana să ia foc și să facă un scandal monstru, bruneta i-a făcut lui Alex una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste. Să fie oare vedeta dispusă să  treacă peste o infidelitate, din prea multă iubire?

Cu toate că v-ați fi așteptat că între cei doi să aibă loc un „război” în toată regula, lucrurile stau diferit. Oana Zăvoranu pare dispusă să își ierte soțul care posibil să-i fi pus coarne, postând un mesaj cel puțin neașteptat, pe contul său de socializare. Oana i-a mărturisit partenerului de viață cât de mult îl iubește, spre surprinderea tuturor.

Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da?”

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a spus Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram. E drept că nu ar fi pentru prima dată, spun cârcotașii, că cei doi ar fi avut probleme în căsnicie, dar până acum au reușit să gestioneze bine situația.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor. Până una alta, Oana Zăvoranu vrea să pară femeia puternică pe care o știe toată lumea, pe care nu o înfrânge nimeni și nimic.

Ce a făcut Alex după ce a plecat de la femeia misterioasă

Nimeni nu știe deocamdată dacă femeia misterioasă este sau nu noua iubită a lui Alex, dar cârcotașii spun că între el și Oana s-a produs o ruptură puternică. Mai multe surse au declarat pentru Cancan că Oana i-ar fi spus lui Alex că-i acordă chiar și divorțul, pentru că umblă cu o Cocoșată… Dar să se gândească bine, pentru că odată ce pleacă de lângă ea, cale de întoarcere nu mai există.

Numai că ceva ciudat s-a întâmplat după ce Alex a plecat dimineața de la tânăra cu care a stat o noapte. Bărbatul s-a întors la casa unde stă cu Oana, iar după puțin timp a apărut și Querida. Cei doi s-au sărutat în mașină, apoi au plecat spre clinica din Cotroceni. Să-și fi dat seama că au jurnaliștii pe urmele lor sau lipsa lui Alex de acasă e doar o strategie?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre