Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu ia viața în piept. Îi caută înlocuitor soțului care a plecat la amantă

Oana Zăvoranu ia viața în piept. Îi caută înlocuitor soțului care a plecat la amantă
A încercat cât a putut să-și păstreze căsnicia, dar din nou Oana Zăvoranu a fost ghinionistă. Nu l-au impresionat declarațiile de dragoste ale Queridei, i-a pus coarne brunetei și a plecat la amantă.

Oana Zăvoranu nu are noroc în dragoste. A fost părăsită de Alex Ashraf, iar acum trage adânc aer în piept. E din nou singură și disponibilă și pentru că bărbatul pe care l-a iubit a ieșit din viața sa și s-a dus la amantă, a anunțat că-și caută înlocuitor.

A recunoscut că a rămas singură

După o perioadă în care a încercat cât a putut să ascundă că relația ei cu Ales Ashraf e pe ducă, Oana Zăvoranu a recunoscut că e liberă ca pasărea cerului. Și nu spune nu unei noi relații, pentru că e dornică să dea și să primească multă iubire.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă.

Să vină pretendenții! Glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Alex Ashraf ar fi părăsit-o pentru o amantă, unde s-ar fi mutat recent.

Ce a postat Oana cu două săptămâni în urmă pe rețelele de socializare

Pentru o perioadă părea că lucrurile s-au liniștit între Oana și Alex, dovadă fiind postarea pe care Querida a făcut-o pe 6 septembrie pe contul de socializare, când puncta că trăiește o dragoste adevărată.

„Noi doi. Când dragostea este adevărată, nu există nimic să o poată învinge! Ea mută munții din loc, vindecă orice boală și face să treacă orice suferință.

Pe atunci erau fericiți… Sursă foto: Instagram

Nu mai trăiți zilnic ce vi se inoculează parșiv și aberant, ci ceea ce este profund, sănătos și de bun gust. Falsitatea, promiscuitatea, decăderea intelectuală și trupească, sunt cele mai la îndemână și promovate în ziua de azi de elitele care conduc turmele orbite și asurzite, pe care, din păcate, nu are nimeni interesul să le trezească…în fine…

„El este cel care îți știe cel mai bine urcușurile și coborâșurile sufletului și vieții”

Iubiți-vă soții și soțiile, familiile, animăluțele, tot ce e iubire în forma cea mai pură și în profunzime, pentru că familia, adică familia tradițională, este nucleul care se dorește cel mai cu ardoare distrus. Cine înțelege…înțelege…cine nu să faca un efort să înțeleagă cuvintele mele, că nu scriu în chineză.

Și nu uitați nici măcar o clipă să îl aveți în gând și în suflet pe Dumnezeu pentru că EL este singurul care nu te lasă niciodată când ești la greu. El este cel care îți știe cel mai bine urcușurile și coborâșurile sufletului și vieții. EL vine la tine atunci când crezi că nu mai e nimeni și nimic. Vă iubesc, mereu v-am spus numai adevărul, asta sunt și îmi place pe zi ce trece mai mult de mine. Și de ceea ce am devenit prin adevăr, iubire profundă și credință”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre