Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu primește o nouă lovitură de la Pepe. Bruneta n-o să tacă când o să afle ce a spus fostul soț

Oana Zăvoranu primește o nouă lovitură de la Pepe. Bruneta n-o să tacă când o să afle ce a spus fostul soț
Când a cunoscut-o pe Oana Zăvoranu a fost convins că ea e marea lui iubire. Dar n-a fost să fie, iar Pepe și bruneta n-au îngropat nici acum securea războiului.

S-au iubit nebunește, s-au căsătorit, dar astrele nu au fost de partea lor, iar Oana Zăvoranu și Pepe s-au despărțit cu mulți ani în urmă.

Oana Zăvoranu primește o nouă lovitură de la Pepe. Bruneta n-o să tacă când o să afle ce a spus fostul soț

Oana și Pepe au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, însă ceva s-a întâmplat și cei doi și-a spus adio. Din nefericire, despărțirea a fost una cu scandal și nici în acest moment, cei doi nu au ajuns la gânduri mai bune. Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, artistul a avut cuvinte grele despre fosta sa soție, pe care a făcut-o frustrată.

În plus, el spune că s-a săturat să o tot vadă cum merge pe la diverse televiziuni și vorbește și acum despre el. Nu în ultimul rând, el susține că Oana a fost cea mai mare greșeală din viață.

„Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred”

„Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la tv să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că, vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund. (…)  Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea! Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult” s-a destăinuit Pepe. După ce s-au despărțit, Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, însă nici acest mariaj nu a rezistat. Acum el a spus pentru a treia oară da femeii care i-a dăruit un moștenitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre