Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu riscă să ajungă în stradă pentru că nu a plătit o datorie extrem de mică! Chiar a risipit toată averea?

Oana Zăvoranu riscă să ajungă în stradă pentru că nu a plătit o datorie extrem de mică! Chiar a risipit toată averea?
Oana Zăvoranu este pe cale de a-și pierde casa de lux și aceasta deoarece imobilul este supus executări silite. Procedura executării silite are ca scop principal realizarea efectivă a dreptului recunoscut printr-o hotărâre judecătorească/alt titlu executoriu.

Printr-un act emis de un birou de executare judecătorească este anunțată scoaterea la licitație a vilei de lux pe care Oana Zăvoranu o deține într-o zonă bună a Bucureștiului, respectiv Dorobanți. Documentul a intrat în posesia colegilor de la Fanatik.

Despre ce este vorba mai exact. Un birou de executori judecătorești a scos, oficial, la vânzare, prin licitație, casa în care locuiește Oana Zăvoranu.

Aducem la cunoștință (…) că în data de 15.02.2023, ora 13.00 va avea loc la Sediul Biroului Executorului Judecătoresc vânzarea prin licitație publică a imobilului (…), proprietatea debitoarei Zăvoranu Ioana.

Toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului îl vor anunța pe executorul judecătoresc în scris înainte de data 15.02.2023, întrucât, după această dată, o situație juridică nu mai poate fi luată în considerare”, se arată în actul oficial.

Suma de pornire a licitației este una exorbitantă

Prețul de pornire al licitației pentru imobilul în care locuiește Oana Zăvoranu este de 700.000 de euro, casa vedetei având trei camere și dependințe în suprafață totală de 176,5 mp, suprafața utilă fiind de puțin peste 145 de mp.

Cum de a ajuns celebra Oana Zăvoranu aici

Executarea silită a Oanei Zăvoranu și scoaterea la licitație a imobilului în care locuiește, situat în zona de lux a Capitalei, vine ca urmare a unui proces pe care vedeta l-a pierdut în anul 2022.

Conform deciziei magistraților, Oana Zăvoranu trebuie să restituie unui bărbat – cu care a încheiat un act notarial prin care s-a împrumutat – suma de doar 5200 de euro și puțin peste 6.000 de ei, cheltuielile de executare silită.

La toate acestea, conform anunțului de vânzare, se vor adăuga și penalitățile, dobânzile legale și cheltuielile de judecată și cele de executare până la finalizarea licitației.

În anunțul public de vânzare se arată că primul termen va avea loc în scurt timp. Cei care vor să participe la licitație trebuie să depună într-un cont, ca și garanție, suma de 10% din prețul inițial al apartamentului, respectiv 70.000 de euro.

Prețul imobilului supus executării silite și pentru care se întocmește prezenta publicație de vânzare a fost stabilit prin încheierea executorului judecătoresc, preț indicat de părți”, se mai arată în anunțul oficial al vânzării prin licitație.

Documentul poate fi vizualizat aici.

Fptp: Fanatik/colaj

Probleme în lanț, una după alta

Firma pe care o deține este în insolvență, Oana Zăvoranu trebuie să plătească sume serioase ca daune morale în valoare de 25.000 de lei  Oanei Roman, iar pe rol are alte procese, unele chiar în sfera penală. Are probleme în cuplu, se întreabă media pe bună dreptate. Vedeta neagă tot.

Pe social media, chiar Oana reacționează și răspunde cu indignare, dar fără nimic concret, de genul da sau ba. Vă lăsăm să înțelegeți singuri ce a vrut să spună în următoare frază:

”Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența. (…)

Știu eu mai bine ce fac și ce am în cap. Trăiți-vă viața în realitate, nu pe net. Oamenii știu ce zic. Trepanații, nu! Și nici nu trebuie. Mai e nevoie și de d-ăștia”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre