Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu se mută în America. Când a decis să facă marele pas

Oana Zăvoranu se mută în America. Când a decis să facă marele pas
Într-o discuție cu prietenii din online, Oana Zăvoranu a răspuns unei întrebări care îi ardeau pe mulți dintre ei. Dacă va pleca în America, așa cum își dorește de mult.

Oana Zăvoranu e la un pas să-și vadă visul împlinit. Ce spune despre momentul când va pleca în America.

Oana Zăvoranu se mută în America. Când a decis să facă marele pas

Cu puțin timp în urmă, pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu le-a răspuns internauților la o întrebare care îi frământa de multă vreme. „Cum de nu te-ai mutat în America până acum? Ce te reține aici?”, au întrebat aceștia. Oana a aruncat bomba și a spus că speră ca anul viitor să trăiască și în România și în America.

„Am să pot într-un an să stau jumate-jumate. Mă reține deocamdată business-ul și niște procese cu bani mulți. Dar sper că la anul pe vremea asta să fiu acolo unde simt: în America. Și mai am de aranjat niște lucruri pe aici înainte să plec”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Patru ani de iubire împlinită

Oana a tras lozul cel mare și la capitolul iubire și de patru ani trăiește cea mai frumoasă poveste alături de Alex Ashraf. Cu puțin timp în urmă, vedeta a postat pe Instagram câteva fotografii de la cununia religioasă, iar fanii au fost în culmea fericirii.

Mesaj pentru omul iubit

Deși mulți i-au văzut despărțiți, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar Oana a postat cu ocazia aniversării a patru ani de mariaj, cel mai frumos mesaj de dragoste pentru Alex. “Cea mai importanta zi a căsătoriei mele. În acea zi mi-am unit destinul cu al soțului meu cu cununii, cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca Nași, pe Silviu si Mihaela Prigoană.

Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită. Și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere. Azi, din nou mi se adeverește că ce a unit Dumnezeu, nimeni pe pământul ăsta nu poate despărți. (…)

La cât mai Mulți Ani împreună soțul meu iubit și bun. Să ne Dea Dumnezeu sănătate, noroc și fericire împreună până în ultimul moment. Că EL știe cel mai bine ce ne dă fiecăruia dintre noi și vede tot ce trebuie să vadă”, este o parte din mesajul Oanei.

Sursă foto: instagram, fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre