Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, la mașina de cusut, după ce a râs de „croitoresele” din showbiz. Cu Oana Roman a avut proces

Oana Zăvoranu, la mașina de cusut, după ce a râs de „croitoresele” din showbiz. Cu Oana Roman a avut proces
Oana Zăvoranu este un personaj atipic. Actriță îndrăgită de public, chiar dacă în ultima perioadă nu a fost implicată în proiecte de acest gen, vedeta știe cum să atragă atenția supra sa, dar și să facă bani din asta. După ce a râs de influencerițele autohtone, e nevoită să apeleze la  multă reclamă pe rețelele sociale.

Nu degeaba se spune că „roata se învârte” și că ajungi să primești ce faci. Cumva, Oana Zăvoranu a ajuns ea însăși la mașina de cusut, după ce a râs de „croitoresele” din showbiz. Le-a bălăcărit serios pe influencerițele românce, iar unele au dat-o în judecată. Oana Roman a câștigat procesul intentat Oanei Zăvoranu, după care, anul trecut, a anunțat un altul, împotriva Vicăi Blochina.

Zavoranu croitorese
Abia lansată, colecția de haine a Oanei Zăvoranu se vinde la reducere

După ce a făcut mai multe episoade de pamflet pe canalul eu YouTube, dar și în postările de pe rețelele scoale în care le lua în balon pe „croitoresele” din showbiz, influencerițe sau vedete care au propriile linii vestimentare, fosta soție a lui Pepe a ajuns și ea acolo.

Zavoranu croitorese
Oana Zăoranu a lansat o colecție de haine pentru femei curajoase, care vor să iasă în evidență

Oana Zăvoranu e pe urmele Biancăi Drăgușanu și ale Adelinei Pestrițu, ca să dăm numai două exemple. Dar de afacerea lansată cu surle și trâmbițe luna aceasta, Oana Zăvoranu se pare că nu e chiar mulțumită. Vânzările nu au dat-o pe spate, așa că face „reduceri de primăvară”.

Ce spune Oana Zăvoranu despre colecția sa de haine

„Această călătorie a început din dragoste pentru moda și din fascinația mea pentru frumusețe și rafinament. Ceea ce veți găsi aici nu este doar o colecție de haine, ci o expresie autentica a personalității mele, într-un mod îndrăzneț și ieșit din tipare. (…) Hainele de la Oana Zăvoranu First Collection sunt mai mult decât simple materiale croite; ele sunt o declarație de stil, curaj si rafinament”, aflăm de pe  magazinul online de haine al vedetei. Aceasta oferă trei stiluri diferite pentru femeile dornice să iasă în evidență.

La mașina de cusut, după ce a râs de „croitoresele” din showbiz

La începutul lunii, Querida a  anunțat în live-uri pe TikTok și Instagram că a dat drumul afacerii online cu haine. Cei 5.000 de oameni care au intrat pe site, curioși să vadă ce marfă conține www.oanazavoranu.com, au reușit să blocheze magazinul online preț de câteva ore. Oana Zăvoranu era atunci extrem de încântată de ecourile noii ei colecții de haine, Oana Zăvoranu – First Collection.

Zavoranu croitorese
Oana Zăvoranu anunță deja mari reduceri la colecția sa de haine, pe instagram

Ea le-a spus fanilor că hainele nu sunt aduse din China, cu etichete lipite, așa cum se procedează de obicei, ci sunt făcute de echipa cu care colaborează în acest sens. Conform paginii web, Oana Zăvoranu cere 170 de lei pe o helancă, peste 700 de lei pe o rochie elegantă și peste 600 pentru unele pline de decupaje. Mai vinde și salopete cu etichete cusute la vedere sau jeans  de inspirație cargo, cu model prespălat.

Zavoranu croitorese
Dacă e pusă să aleagă între bani și iubire, Oana Zăvoranu le-ar alege pe ambele

Deși în ultimele zile a promovat intens afacerea, se pare că vânzările nu s-au încadrat în targetul pe care vedeta și l-a propus. Ca atare, la nici o lună de la lansarea afacerii, ea a apelat la o manevră de business pe care o face orice antreprenor care e conștient că lucrurile nu merg chiar conform graficului.  Mai precis, Oana Zăvoranu a lansat o mare campanie de reduceri. Hainele ei se vând acum cu până la 30% discount.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre