Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu vede o legătură ciudată între Andreea Marin și WC

Oana Zăvoranu vede o legătură ciudată între Andreea Marin și WC
Oana Zăvoranu nu se lasă. Așteaptă momentul să mai lovească câte o vedetă. De cine s-a mai legat de data asta.

Zâna surprizelor este luată în colimatoriu de Oana Zăvoranu. Ce i-a reproșat Querida.

Oana Zăvoranu vede o legătură ciudată între Andreea Marin și WC

În direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu n-a stat mult pe gânduri și a transmis un mesaj cu bătaie directă pentru Andreea Marin. De ce a criticat-o? Bruneta a luat-o peste picior, precizând că nu te mai poți considera divă atâta timp cât faci reclamă la periile de wc.

„Când faci reclamă la ceva plătit, dar care nu te umilește, atunci e ok. Când faci reclamă la chiloți, n-ai cum. (…) Când eu sunt cu priza în mână, dar atunci când mă contactezi zici că ai 300 de asistente, nu e ok. Marin (n.r. Andreea Marin)  face reclame la perii de WC.

Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: „Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc?” Pai, în momentul ăla mai poți să fii divă?”, a declarat Oana Zăvoranu în amuzamentul tuturor.

A câștigat procesul cu Luis Lazarus

În altă ordine de idei, Oana a spus că va mai trece ceva timp până când va reveni pe Youtube cu emisiunea sa pamflet, pentru că trebuie să-și găsească o nouă echipă de filmare. În plus, are și o altă problemă importantă pe care trebuie să o rezolve urgent.

Are de recuperat daune în valoare de 15.000 de euro, în urma procesului pe care l-a câștigat împotriva lui Luis Lazarus care a numit-o „asasină” cu ceva timp în urmă. „Nu am bani de dat, ci am mulți de recuperat. Am mulți escroci care m-au ciordit și printre el este și Vasilică Țuțurigă, care îmi datorează bani si nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească, m-a făcut asasină peste tot.

Am de recuperat 15.000. Nu-l cunoașteți după numele ăsta, pentru că îi este rușine de el. El se numește Luis Lazarus și are un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat acum câteva luni. Cum să ai tupeu, când ești un neica nimeni, să zici că vrei să faci, să dregi?”, a declarat Oana.

Sursă foto: evz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre