Simona Ionescu / Redactor Șef

Oferta Lidl care îi înfurie pe români. „Ne jupuiți de bani!”

Oferta Lidl care îi înfurie pe români. „Ne jupuiți de bani!”
În timp ce în magazinele Lidl din România abia reușești să pui ceva în sacoșă, într-una din țările europene, reprezentanții unei dintre cele mai mari companii de top de pe piața de retail alimentar, face oferte șocante.

Cum ar fi să cumpărați o sacoșă plină cu de toate, pe care să plătești doar 3 euro? E greu de crezut, dar se poate. Ce-i drept, nu în România.

Oferta în fața cărora românii au rămas fără cuvinte este în Germania, pentru toată lumea, nu doar pentru cei nevoiași. Pentru că produsele se apropie de termen, reprezentanții Lidl au luat această decizie pentru ca alimentele să nu fie aruncate și toată lumea e fericită și mulțumită.

@elena95elena

Punga cu produse 3€ Lidl Germania

♬ sunet original – ❄️Elena⭐️promovări🔥

Aceste pungi se fac de trei luni, se vând dimineața și nu sunt pentru cei nevoiași

Nu același lucru se întâmplă și în România, unde se preferă ca produsele să fie aruncate decât să se facă discount. „Lucrez de patru ani în Lidl, în Germania, aceste pungi se fac de aproximativ trei luni de zile, pungile se vând dimineața și nu sunt pentru cei nevoiași”, este declarația unei românce pe contul de socializare. O româncă norocoasă a postat pe contul de socializare un video în care le arată tuturor ce conține o pungă de trei euro: mere, pere, cartofi, pâine, etc.

https://www.tiktok.com/@andrada682/video/7197405176095935750?_r=1&_t=8aoOtNKhCOz

În loc de „laptele și cornul”

Dacă în România, micuții abia dacă mai primesc un pahar cu lapte și un corn, într-o altă țară din lume, o româncă le-a arătat tuturor ce a primit copilul său, elev, pentru o săptămână, de la școală. „Le-au schimbat pungile, pentru că cele din carton se rupeau de la greutate.

O pâine, niște cașcaval, un gem de căpșuni, niște smântână, tocmai bine pentru că mâine vor face niște ardei umpluți și niște cereale. Din păcate însă, la noi în casă cerealele nu le mănâncă nimeni, pentru că sunt prea grase”, a spus femeia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre