Simona Ionescu / Redactor Șef

Omagiu total pentru Britney Spears. Actrița Blake Lively a făcut un gest emoționant pentru Prințesa pop cu viața distrusă

Omagiu total pentru Britney Spears. Actrița Blake Lively a făcut un gest emoționant pentru Prințesa pop cu viața distrusă
Fascinată de rochia Versace purtată de Britney Spears, actrița Blake Lively a mers la un magazin vintage pentru a o achiziționa.

Actrița Blake Lively ar fi plătit aproximativ 10.000 de dolari pentru rochia plină de farmec a lui Britney Spears, pe care a purtat-o pentru a o omagia pe Prințesa pop la premiera viitorului ei film, „It Ends With Us”.

A găsit rochia într-o postare pe social media

Blake Lively a cumpărat rochia de la Tab Vintage, un magazin din Los Angeles specializat în haine vintage, și s-a interesat de ea după ce a văzut o postare pe social media. O sursă a dezvăluit miercuri pentru TMZ că starul ar fi fost surprins să afle prețul rochiei pe care a îmbrăcat-o Britney Spears. Sursele spun că ținuta a fost achiziționată în urmă cu șase luni.

Blake a făcut unele modificări minore

Blake Lively ar fi plătit aproximativ 10.000 de dolari pentru rochia plină de farmec a lui Britney Spears

Când Lively a purtat-o la premiera din New York a viitoarei sale drame romantice, care a ajuns în cinematografe pe 9 august, mulți au observat că lungimea rochiei îi ajungea până la glezne. Lively ar fi făcut unele modificări minore, dar nu a schimbat lungime totală a rochiei. Britney a mărturisit că actrița arăta „adorabil” și că a fost un tribut „cool”.

„Regina supremă care ne-a făcut pe toate să vrem să strălucim, să scriem și să ne împărtășim poveștile”

Pe contul său de socializare, Blake a spus că look-ul ales de Britney i-a inspirat alegerea ținutei pentru premiera dramei romantice și a publicat o fotografie cu aceasta purtând ținuta.  Ea a lăudat-o pe Britney spunând că e „regina supremă care ne-a făcut pe toate să vrem să strălucim, să scriem și să ne împărtășim poveștile”.

„Mulțumesc pentru exemplul tău și pentru contribuția ta la femeile care își spun poveștile”

Blake i-a mulțumit lui Britney pentru „anii în care ne-ai făcut să vrem să strălucim și să inspirăm respect”

„Britney, noi, milenarii, avem cu toții o poveste despre un moment, sau despre ani în care ne-ai făcut să vrem să strălucim și să inspirăm respect, cu putere, bucurie și muncă imensă. Mulțumesc pentru exemplul tău și pentru contribuția ta la femeile care își spun poveștile.

Sunt atât de entuziasmată de filmul tău biografic și de tot ceea ce urmează”, a spus Blake. În „It Ends with Us”, aceasta o interpretează pe Lily Bloom, o femeie care începe o relație pasională, și ulterior abuzivă, cu Ryle Kincaid, interpretat de Justin Baldoni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre