Simona Ionescu / Redactor Șef

Orgiile descrise de victima pedofilului Epstein în fața instanței. Nume grele în dosar

Orgiile descrise de victima pedofilului Epstein în fața instanței. Nume grele în dosar
Bill Clinton, Al Gore, Naomi Campbell și Heidi Klum s-au numărat printre oaspeții de înaltă calitate pe care i-a distrat Jeffrey Epstein, susține Virginia Roberts, fosta minoră traficată sexual de cuplul Epstein-Ghislaine Maxwell. Mărturiile ei au apărut în toată presa americană, după deschiderea procesului fostei partenere a celui care livra „fetițe” bărbaților din înalta societate.

Clinton a vizitat locația „Micul St James„ după ce nu a mai fost președinte, pentru că „îi datorase lui Epstein o favoare”, le-a spus Virginia Roberts anchetatorilor în declarațiile ei, recent desigilate.

„Nu mi-a spus niciodată ce favoruri sunt. Nu am stiut niciodata. Nu știam dacă el era serios când spunea asta”, a spus femeia. Dar fostul președinte a rămas în vila privată a lui Epstein, unde „orgiile erau un lucru constant”, susține ea.

Vicepreședintele Gore a fost, de asemenea, invitat în celebrul avion al lui Epstein – „Lolita Express”, așa cum au fost invitate și fotomodelele Naomi Campbell și Heidi Klum, a mai declarat Roberts. Iar în avionul respectiv au avut loc și orgii, susține, arătând că acolo exista o cameră a plăcerii pentru masaj, cu un pat,

A povestit cum erau femeile care roiau în jurul cuplului Epstein-Maxwell. Era femei „frumoase, înalte, unele erau blonde, altele roșcate”, nu vorbeau engleză și conversau într-o limbă europeană despre care Virginia Roberts crede că era rusă sau cehă.

De asemenea, victima a susținut în timpul audierii că a fost traficată în Europa pentru a face sex cu bărbați puternici, inclusiv Prințul Andrew, fiul Reginei și avocatul Alan Dershowitz.

Ea a mai spus că Maxwell și Epstein i-au amintit constant de cât de puternici erau prietenii lor, pentru a nu-i trăda. „Jeffrey a făcut mult mai multe lucruri decât ea, Ghislaine. Dar ea a conștientizat cu siguranță că nu trebuie să fim lăsate să povestim  ”, a spus ea.

Ce s-a petrecut cu ea la prima întâlnire cu Epstein

Virginia Roberts (foto) avea 15 ani când a fost adusă de Ghislaine Maxwell în vila lui Jeffrey Epstein. Într-o declarație din dosar, citată de DailyMail, ea povestește prima întâlnire cu Epstein „Pentru prima oră, la început a fost un masaj adevărat, poate nu o oră, poate 40 de minute sau ceva de genul. Apoi s-a întors pe cealaltă parte pentru a se expune pe deplin. Atunci Ghislaine mi-a spus că vrea să mă dezbrac și a început să-mi scoată tricoul și fusta, uniforma albă de la Mar-A-Lago. Și-a scos și ea tricoul și s-a dezbrăcat, era complet goală . În toate aceste clipe îmi spuneam:„ Ce se întâmplă, cum acționez, ce spun ”. Îmi era atât de frică, nu de frică sau de frică pentru viața mea, dar nu eram sigură de cum au început toate acestea și de dorința de a obține o profesie, îmi era atât de frică gândindu-mă să-i supăr și să-i dezamăgesc …”.

Femeia a descris ce a urmat și ce a fost pusă să facă de Ghislaine.

„M-a pus să ling [sfârcurile lui Epstein], instruiți cum să fac acest lucru de către [Epstein] și să-i ofer sex oral, iar apoi la sfârșit, mi s-a spus de către Ghislaine că Jeffrey va veni peste mine, deasupra. Când am terminat, ne-am dus la duș, aflat în cameră, iar Jeffrey mi-a spus să-l spăl de sus și până jos ”.

În tranșa documentelor desigilate, spun ziariștii de la DailyMail, sunt incluse și jurnalele de zbor din avioanele private ale lui Epstein, rapoartele poliției Palm Beach, Florida, unde Epstein avea o casă, precum și schimburi de e-mailuri între Maxwell și Epstein însuși.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre