Simona Ionescu / Redactor Șef

Oroare de Halloween. Un bărbat îmbrăcat ca în Evul Mediu a ucis 2 oameni

Oroare de Halloween. Un bărbat îmbrăcat ca în Evul Mediu a ucis 2 oameni
Un incident șocant a avut loc în orașul canadian Quebec chiar în noaptea de Halloween. Un bărbat îmbrăcat în haine medievale a înjunghiat cu un cuțit mai multe persoane.

Poliția din orașul canadian Quebec a arestat un bărbat, după un atac soldat cu doi morți și cinci răniți în noaptea de Halloween, scrie Guardian. Anunțul vine duminică după ce, anterior, poliția provinciei anunțase că era în căutarea unui bărbat îmbrăcat în haine medievale și înarmat cu o armă albă ce a produs „victime multiple”. Suspectul a fost reținut în Portul Quebec după ce un agent de pază i-a alertat pe oamenii legii.

Potrivit oamenilor legii, în urma atacului, două persoane și-au pierdut viața. Alte cinci victime au fost duse la spital, rănite, în stare critică, dar încă nu există informații despre starea lor.

Conform unei purtătoare de cuvânt a poliției orașului Quebec, suspectul are aproximativ 25 de ani. Autoritățile au cerut locuitorilor din zonă să rămână în case, și să se asigure că au ușile și ferestrele închise, chiar baricadate, pentru a fi în siguranță. Deocamdată nu este cunoscut motivul atacului, însă presa locală relatează că atacatorul a acționat în mai multe locuri din oraș și la ore diferite.

Sursa foto / video: Twitter / Rahul Upadhyay

Bogatul actor George Clooney se luptă ca un teatru de lângă conacul lui să nu moară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre