Simona Ionescu / Redactor Șef

Otilia Bilionera, nuntă cu 2000 de persoane. Ce a spus soțul după ce artista i-a gătit colivă

Otilia Bilionera, nuntă cu 2000 de persoane. Ce a spus soțul după ce artista i-a gătit colivă
Cântăreața Otilia Bilionera și soțul acesteia, Bekir Ali Karakas, în vârstă de 24 de ani au făcut deliciul telespectatorilor la Chefi la cuțite. Bărbatul a vorbit despre nuntă

Cu câteva zile în urmă, Otilia Bilionera a venit cu soțul său, Bekir Ali Karakas la Chefi la cuțite să arate unei Românii întregi cât de talentați sunt. S-au dat detalii și despre nuntă.

Frumoasa artistă a povestit că a fost cerută în căsătorie simplu, fără prea multe pregătiri, iar ea n-a putut să spună decât da, pentru că are lângă ea un „frumușel”.

Cei doi au făcut cununia civilă  și se pregătesc pentru nunta care va avea loc în Turcia. Întrebat de Irina Fodor câte persoane intenționează să invite la acest eveniment, Bekir a spus simplu: „Vrei mie, 2000 de oameni”. A fost pentru prima dată când tinerii au gătit împreună. Otilia însă i-a pregătit soțului diverse preparate, chiar și colivă despre care turcul a spus că „parcă era mâncare pentru cai”.

Otilia a ales să facă un preparat turcesc ca să o facă mândră pe soacră

La Chefi la cuțite, Otilia a ales ca alături de Bekir să gătească un preparat turcesc, pentru că a vrut să-și facă soacra mândră. „Karnirc este un fel de vânătă umplută cu carne băgată la cuptor, n-am mai făcut-o niciodată. Mie îmi place foarte mult, am mâncat-o în Turcia, o face chiar bunica lui. (…) Am căutat pe Google rețeta, pentru că nu înțeleg ce zice bunica în turcă. Înainte să venim a sunat-o pe mama lui, i-a zis tot la telefon și mi-a spus că el va fi bucătarul și eu ajutorul”, a mai spus artista.

„Eu mănânc orice face ea”

Otilia Bilionera și soțul, la Chefi la cuțite

Bekir a mărturisit totodată că Otilia „se pricepe la mâncărurile sănătoase, dar dacă e vorba să facă o mâncare gustoasă, nu se pricepe”. Dar pentru că iubirea e mare, „eu mănânc orice face ea”. Cântăreața susține că toate mâncărurile pe care le face sunt „dietetice, nu pun zahăr, nu le fac pentru el, le fac pentru mine mai mult”, a declarat artista.

După multe discuții în bucătărie și un mic moment în care era să strice tot, pentru că au pus carnea tocată la gătit, înainte de a căli ceapa, totul s-a terminat cu bine, iar mâncarea a ieșit extraordinară. Chefilor le-a plăcut, iar Otilia și Bekir au plecat acasă cu un cuțit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre