Simona Ionescu / Redactor Șef

Otravă la Untold 2024. Andreea Esca va urca pe scenă ca să facă show

Otravă la Untold 2024. Andreea Esca va urca pe scenă ca să facă show
Bucurie mare pentru participanții la Untold 2024, pentru că a treia zi se lasă cu o mare surpriză. Andreea Esca și Otravă vor veni să pună muzică pentru fani.

Andreea Esca a numărat zilele până la începerea Untold 2024. Celebra prezentatoare a știrilor ProTV urcă în cea de-a treia zi a festivalului pe scenă și, alături de Otravă, va pune muzică pentru toți fanii. Festivalul se transmite live și pe Voyo.

Andreea Esca: „Ce-o fi o fi! Iese bine, iese bine. Dacă nu iese bine, așa am vrut să fie”

Andreea Esca, DJ la Untold în a treia zi de festival

„Ca o tocilară ce sunt, am venit cu căștile și, pentru că Otravă ajunge mai târziu, eu m-am dus să repet, să văd dacă toate sunt puse în ordine. Niște obiceiuri vintage. Acum, oamenii nu repetă așa de mult. Sunt mai spontani. Ce-o fi o fi! Iese bine, iese bine. Dacă nu iese bine, așa am vrut să fie. Noi am rămas pe vechi: dacă nu iese bine, nu e bine. Și atunci, mă duc și repet”.

„Petrecere White Party, unde toată lumea o să fie îmbrăcată în alb, cu circ, cu nebunie și cu distracție”

„V-am pregătit o muzică cu cuvinte, foarte frumoasă, dansabilă. Sunt o mulțime de melodii pe care le știu chiar și tinerii, ceea ce nu este decât un lucru îmbucurător și o petrecere White Party, unde toată lumea o să fie îmbrăcată în alb și cu circ și cu nebunie și cu distracție!”, a declarat vedeta pentru echipa VOYO.

Ce se întâmplă în culisele Untold

Emil Boc, despre culisele Untold 2024

În prima zi de festival, Emil Boc, primarul Clujului a fost invitatul DIGI Talk și a dat câteva informații despre culisele Untold.

„În 2015 a început ca un bebeluș, acum e adolescent și ne bucurăm să fim împreună și le spunem încă odată bun venit la cel mai sigur festival din România.

Tot ceea ce a fost omenește posibil și tehnic realizabil, s-a făcut. Aici, în perimetrul festivalului au cele mai înalte condiții de securitate cu putință. Doar a ajuns numărul trei mondial. (…)

Avem cele mai avansate camere video, care pot da la număr exact câți spectatori sunt în arenă. De asemenea, sunt prevăzute culoare de siguranță. (…) Avem un control desăvârșit”, a declarat primarul Emil Boc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre