Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozana Barabancea rupe tăcerea despre relația cu fostul soț. S-au revăzut când fiul lor a avut un grav accident de motocicletă

Ozana Barabancea rupe tăcerea despre relația cu fostul soț. S-au revăzut când fiul lor a avut un grav accident de motocicletă
Fiul juratei de la "Te cunosc de undeva", Antena 1, a fost implicat într-un accident foarte grav. Iată ce s-a întâmplat.

Accidentul pe care l-a avut fiul Ozanei Barabancea ar fi putut să-i fie fatal. Dar lucrurile s-au terminat cu bine.

Ozana Barabancea, în stare de șoc. „Fiul meu a avut un accident de motocicletă. Am fost paralizată psihic…”

Invitată recent la podcastul realizat de Mirela Vaida, jurata de la Te cunosc de undeva, Ozana Barabancea a vorbit despre gravul accident de motocicletă al fiului ei, care a marcat-o profund. Cântăreața susține că acesta a avut multe răni pe corp și, chiar și acum, are nevoie de recuperare.

Cel mai important a fost însă faptul că în acele momente familia s-a reunit, iar tatăl băiatului, cu care nu a rămas în relații bune, a venit să aibă grijă de fiul său.

„I-am promis o bătaie, când se face bine”

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic.

Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine.

„Era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept”

El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic.

Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a spus Ozana.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre