Dani și Gabriela Oțil l-au lăsat acasă pe Tiago și au fugit. „Arăt bogat”, spune matinalul – Exclusiv

Dani și Gabriela Oțil l-au lăsat acasă pe Tiago și au fugit. „Arăt bogat”, spune matinalul – Exclusiv
Chiar dacă au copil mic, Dani Oțil și soția sa, Gabriela, știu să își facă pe plac unul altuia și să se răsfețe. Nu e prima dată când lasă copilul acasă și pleacă, doar ei doi.

Vineri, cei doi îndrăgostiți au ajuns pe Coasta de Azur, în Franța. Gurile rele ar putea spune că Oțil merge cumva pe urmele fostei sale iubite, Mihaela Rădulescu, aflată deja de o lună pe pământ francez, tot în vacanță.

Așa cum a dezvăluit Gabriela, soția lui Dani Oțil, cei doi au ajuns într-un adevărat paradis, cu un peisaj superb. Au închiriat o motocicletă și s-au plimbat, dar au ajuns inclusiv într-un stabiliment la înălțime de unde au filmat cât de frumos este loc, în timp ce co-prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și dani” glumea spunând că doar au urcat acolo pentru imagini e Instagram, în timp ce s-au cazat la poalele muntelui, „la o bătrânică”.

Gabriela Oțil, dezamăgită de hainele de vacanță ale soțului ei

Foarte activă pe contul ei de Instagram, unde din fiecare vacanță nu ratează ocazia să le prezinte fanilor săi cât mai multă piele, Gabriela Oțil a profitat de moment și s-a filmat, în lift, pentru a arăta cum se îmbracă ea în vacanță. „Ținută de vacanță”, spune tânără, demonstrativ, care poartă o fustă roz cu volane, completată de un op de aceeași culoare, descheiat abisal, astfel încât să i se vadă pieptul plin într-un sutien de plajă de culoarea portocalelor coapte.

Soțul ei s-a încălțat în adidași albaștri, cu șosete portocalii și bermude  și tricou tot de culoare albastră. Atentă mereu la modul în care se îmbracă se îmbracă, Gabriela  pare destul de dezamăgită de opțiunile vestimentare ale soțului ei. Replica nu s-a lăsat mult așteptată. „Ce vrei, pari bogat! Ideea aici este să pari bogat”, spune Dani Oțil.

Soția sa însă nu se lasă cu un acu două și, ca orice femeie, ști că ea trebuie să aibă ultimul cuvânt într-o discuție: „Bine, tu mai pe mine și o să zică ăștia că ești vreun mafiot rus! Ți-am pus un filtru care te face foarte frumos”.

Sursa foto / video: Instagram