Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozzy Osbourne, în scaun cu rotile. Artistul trece prin momente dificile

Ozzy Osbourne, în scaun cu rotile. Artistul trece prin momente dificile
Ozzy Osbourne a fost externat marți dintr-un spital din Los Angeles, la o zi după ce a suferit o intervenție chirurgicală epuizantă pentru a-și îndepărta Implanturile metalice de la gât și spate.

Osbourne, în vârstă de 73 de ani, a urcat într-un Range Rover de culoare neagră, cu propriile forțe asistat de un însoțitor angajat al spitalului, după ce a părăsit instituția medicală într-un scaun cu rotile. Fostul lider al trupei rock „Black Sabbath” purta un tricou negru, blugi de aceeași culoare și o mască albastră. A plecat acasa, din spital, împreună cu soția sa, Sharon Osbourne.

Ozzy  si-a scos implanturile metalice pe care le purta în urma unui accident auto din 2003 precum și o accidentare din 2019, care i-a agravat suferința și care a necesitat introducerea a 15 șuruburi.

„Aștept încă o intervenție chirurgicală la gât”, a spus vedeta pentru revista „Classic Rock” luna trecută. „Nu pot merge cum trebuie zilele astea.  Am de făcut terapie fizică în fiecare dimineață, sunt oarecum mai bine, dar nici pe departe atât de bine încât sa zic ca sunt pe drumul cel bun”.

De rezultatul operației depinde restul vieții lui Ozzy Osbourne

Clanul Osbourne a fost îngrijorat de gravitatea procedurii de luni, Sharon spunând unui reporter de televiziune: „Acesta chiar va determina restul vieții lui”. Marți, au existat vești pozitive despre starea lui Ozzy deoarece Sharon le-a spus fanilor  de pe Instagram că „se descurcă bine și este pe drumul cel bun în ceea ce privestedirecția recuperării”. „Familia noastră ar dori să-și exprime recunoștința pentru mesajele de dragoste și sprijin arătate pentru Ozzy”, a scris ea pe Twitter. „Dragostea voastră înseamnă enorm pentru el.”

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Page Six că va exista o „convalescență lungă” după operație, și că o asistentă va fi adusă pentru a se îngriji de solist, care mai suferă și de Parkinson. „Ozzy are 73 de ani și orice fel de intervenție chirurgicală la această vârstă, este dificilă”, a mai dezvăluit sursa. Ozzy și Sharon urmează să sărbătorească cea de-a 40-a aniversare a nunții pe 4 iulie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre