Simona Ionescu / Redactor Șef

Panică în echipa de campanie a candidatei Kamala Harris. Soțul ei a lăsat dădaca însărcinată

Panică în echipa de campanie a candidatei Kamala Harris. Soțul ei a lăsat dădaca însărcinată
În echipa de campanie a candidatei la președenția SUA, Kamala Harris, s-a instaurat panica, întrucât au început să iasă la iveală detalii compromițătoare din trecut. Soțul Kamalei a lăsat dădaca însărcinată.

Vicepreședintele SUA Kamala Harris este cea care i-a luat locul lui Biden în lupta pentru Casa Albă , dar candidatura s-a dovedit una problematică, pentru că a scos la iveală detalii murdare din trecut. Astfel, echipa de campanie a adversarei lui Donald Trump a intrat în panică în urma ultimelor dezvăluiri. 

Kamala Harris a acceptat bucuroasă rolul de adversară a lui Trump în lupta pentru fotoliul de la Casa Albă. În ultimii ani, vicepreședinta SUA s-a chinuit să își construiască o imagine de femeie puternică și și-a pregătit inteligent terenul pentru candidatura anunțată recent, după retragerea lui Joe Biden. Însă un detaliu din trecut amenință cu distrugerea a tot ceea ce a construit până acum. 

Soțul Kamalei, amor cu dădaca 

Cel care dă de furcă echipei de campanie a Kamalei este nimeni altul decât soțul acesteia, Doug Emhoff, cu care politiciana s-a căsătorit în 2014. Înainte însă, Emhoff a mai fost căsătorit, iar idila s-a terminat cu scandal. 

Kerstin Emhoff, prima soție a lui Doug, a fost înșelată de acesta cu dădaca celor doi copii
Foto: DailyMail

Se pare că prima căsnicie a lui Emhoff s-a terminat după ce actualul soț al Kamalei și-a înșelat nevasta de la vremea respectivă, pe Kerstin Emhoff, cu dădaca fetiței lor. Ba chiar ar fi lăsat-o însărcinată. Femeia, pe nume Najen Naylor, în vârstă de 47 de ani, nu a negat povestea când a fost abordată de DailyMail la locuința ei din The Hamptons, New York. 

Dădaca ar fi rămas însărcinată cu soțul Kamalei 

Naylor, fosta dădacă și totodată amanta lui Emhoff, nu a vrut să declare nimic, spunând doar că „este foarte speriată acum”. 

Naylor, fosta dădacă și totodată amanta lui Emhoff, nu a vrut să declare nimic, spunând doar că „este foarte speriată acum”.
Foto: DailyMail

Un prieten apropiat cu cunoștințe directe despre aventură și sarcină a spus că Naylor nu a păstrat copilul. Cu toate acestea, rețelele ei de socializare arată un videoclip cu o fetiță misterioasă pe nume Brook în 2009, anul în care copilul ar fi trebuit să se fi născut.

O altă prietenă a dădacei, Stacey Brooks, care a dat naștere unor gemeni cam în aceeași perioadă în care Naylor era însărcinată, de asemenea nu a negat niciuna dintre afirmații, dar a spus că nu va divulga informații suplimentare fără permisiunea lui Naylor.

Soțul actual al Kamalei, părăsit de prima nevastă în urma aventurii

Sursele au spus că Emhoff, în vârstă de 59 de ani, și fosta sa soție, producătoarea de filme Kerstin, în vârstă de 57 de ani, și-au încheiat căsnicia de 16 ani în 2009, când ea a descoperit aventura. Fiica lor, Ella, avea 10 ani, iar fiul lor, Cole, avea 15 ani la acea vreme.

Kamala Harris și Douglas Emhoff alături de copiii acestuia, Cole și Ella

De asemenea, se pare că după aventura amoroasă, Naylor a trebuit să își părăsească locul de muncă în calitate de profesoară la The Willows, o școală elementară privată de elită din Culver City, California, unde îi învăța pe copiii familiei Emhoff și lucra ocazional ca bonă pentru cuplu.

Cu toate că mai multe surse insistă că Naylor nu a păstrat copilul, situația este încă neclară.

Kamala Harris, atacată dur de Donald Trump 

Aventura cu dădaca a soțului ei nu este singura problemă cu care se confruntă Kamala Harris. Adversarul ei, Donald Trump, o atacă zilele acestea cu toate armele din dotare. Kamala Harris, care este de origine indiană și jamaicană, s-a autoidentificat de mult timp ca fiind atât de culoare, cât și asiatică.

Donald Trump nu este însă deloc de acord cu identitatea Kamalei, astfel că a atacat-o dur. 

Donald Trump a atacat-o dur pe Kamala Harris

„Nu am știut că este de culoare până acum câțiva ani, când s-a întâmplat să devină de culoare și acum vrea să fie cunoscută ca fiind de culoare. Așa că nu știu. Este indiană? Sau este de culoare?”, a declarat Donald Trump miercuri la convenția Asociației Naționale a Jurnaliștilor de Culoare din Chicago. 

„Dar știți ce, eu am respect pentru oricare, dar ea evident că nu, pentru că a fost indiană până la capăt, iar apoi, dintr-odată, a făcut o cotitură și a devenit, a devenit o persoană de culoare”, a mai spus Trump.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre