Simona Ionescu / Redactor Șef

Parastas de trei luni pentru Mioara. Fiica ei a lipsit. Foto

Parastas de trei luni pentru Mioara. Fiica ei a lipsit. Foto
Au trecut aproape trei luni de când Mioara Roman a plecat la Ceruri, iar Oana Roman i-a făcut mamei sale parastas. Catinca Roman a lipsit de la eveniment.

Relația dintre Oana Roman și Catinca Roman nu s-a îmbunătățit în ultima perioadă, iar vedeta a făcut parastasul de trei luni al mamei sale fără sora sa.

Oana Roman și-a cărat singură sacoșele cu pachetele pentru parastas

După cum a anunțat pe contul său de socializare, Oana Roman a pregătit totul de una singură, demonstrând că este o femeie puternică, pe care problemele nu o înving. Parastasul a avut loc tot la biserica Sfântul Gheorghe Nou din centrul Capitalei, acolo unde a avut loc și slujba de înmormântare a regretatei profesoare.

Oana Roman și-a cărat singură sacoșele cu pachetele care au fost împărțite și a lăcrimat la slujba săvârșită de preoți. În biserică au fost văzute câteva persoane care au asistat la parastasul de trei luni al Mioarei Roman.

„A fost îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât”

Oana Roman a făcut parastasul de trei luni al Mioarei Roman. Sursă foto: Spynews

După înmormântarea Mioarei Roman, regina întunericului, Gabriela Lucuțar, a povestit pentru o publicație cum a fost îmbrăcată fosta soție a lui Petre Roman. „A fost îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât. Și coliva are perle. Oana a cumpărat rochia și pantofii. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos”, a spus prietena Oanei Roman și a Anamariei Prodan.

„Am visat-o, e cu mama ei, cu bunica mea”

De când Mioara Roman a plecat la Ceruri, Oana spune că primește vești de la ea și știe că este bine, iar acest lucru îi liniștește sufletul. „Știu că mama ne vede și este fericită că suntem împreună cu toții și faptul că știu că este bine. Am visat-o, e cu mama ei, e cu bunica mea. Erau frumoase, erau elegante, erau fericite și sunt foarte mulțumită și știu că e bine”, a declarat Oana Roman, la Star Matinal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre