Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton își amintește că a fost „abuzată” și „hrănită forțat cu medicamente” la școala din Utah

Paris Hilton își amintește că a fost „abuzată” și „hrănită forțat cu medicamente” la școala din Utah
Paris Hilton și-a amintit că a fost „abuzată sexual" și „hrănită forțat cu medicamente” în adolescență de personalul școlii Provo Canyon. Vedeta a depus mărturie la Capitol Hill despre abuzurile la care sunt supuși copiii în sistemul de protecție socială din America.

Deși și-a făcut o familie și acum este fericită, Paris Hilton nu poate uita momentele în care a „fost abuzată sexual” și „hrănită forțat cu medicamente”.

„Aceste programe nu mi-au permis mă uit pe fereastră timp de doi ani”

„Știu din experiență personală răul care este cauzat de plasarea în centre rezidențiale de tratament pentru tineri”, a mărturisit vedeta în vârstă de 43 de ani, în declarația sa de deschidere în fața Congresului din Washington, DC, miercuri. Hilton și-a amintit că la 16 ani, a fost „smulsă” din patul ei și transportată la Școala Provo Canyon din Utah, unde ar fi trebuit să fie reabilitată pentru comportamentul ei rebel.

„Aceste programe promiteau vindecare, creștere și sprijin, dar în schimb nu mi-au permis să vorbesc, să mă mișc liber sau chiar să mă uit pe fereastră timp de doi ani. Am fost hrănită forțat cu medicamente și abuzată sexual de către personal. Am fost imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare”, a adăugat Paris Hilton.

Vedeta susține că părinții au fost „înșelați” și „manipulați”

Așa cum a făcut-o și în trecut, Hilton nu a dat vina pe părinții ei, Rick Hilton și Kathy Hilton, pentru că au înscris-o la internat, ea susținând că aceștia doar au fost „înșelați” și „manipulați”. Ulterior, aceasta a pledat pentru tinerii adoptați care se simt „uitați”.

Paris a subliniat faptul că mulți dintre acești copii nu au părinți care „îi verifică în mod regulat”, ceea ce permite incidente fatale și tragice precum moartea lui Cornelius Fredericks. „Ca mamă, aceste povești îmi frâng inima. Tratamentul la care au fost supuși acești copii este criminal. … Nu mă voi opri până când tinerii din America nu vor fi în siguranță”, a menționat artista.

„O traumă pe care o voi avea pentru tot restul vieții mele”

Paris Hilton, declarații uluitoare: a fost abuzată sexual și drogată cu medicamente

În 2020, vedeta s-a destăinuit pentru prima dată în legătură cu abuzurile din trecut în documentarul său, „This Is Paris”. Ea a susținut la acea vreme că personalul de la Școala Provo Canyon ar fi „intimidat-o” și ar fi fost „abuzată fizic”, mai mult, ar fi lovit și strangulat elevi. Universal Health Services, care deține Școala Provo Canyon, a declarat miercuri pentru Page Six că unitatea a fost vândută de fostul proprietar în august 2000. Prin urmare, „nu poate comenta operațiunile sau experiența elevilor înainte de acel moment”.

„Cele mai traumatizante șase luni” din viața sa

Cu toate acestea, mai mulți foști elevi, inclusiv celebrul tatuator Kat Von D, au susținut afirmațiile lui Paris. În vârstă de 42 de ani, acesta a susținut că a avut parte de „cele mai traumatizante șase luni” din viață la această instituție. Paris, care a cerut închiderea școlii, a adăugat miercuri în Congres: „Mi-a provocat o tulburare severă de stres post-traumatic și o traumă pe care o voi avea pentru tot restul vieții mele”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri