Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton și-a găsit alesul! Cine este chipeșul prinț?

Paris Hilton și-a găsit alesul! Cine este chipeșul prinț?
Paris Hilton și-a găsit în sfârșit o dragoste de durată și vorbește despre frumosul ei Carter Reum și relația lor „uimitoare”.

Pentru vedeta în vârstă de 39 de ani a existat un scop pe toată perioada carantinei, aceasta fiind găsirea iubirii.

Povestea de dragoste spusă de Paris Hilton

Deși îl cunoștea pe Carter de 15 ani, cei doi au început o poveste de dragoste relativ recent. Vorbind despre viața ei amoroasă, vedera a spus: „Este pentru prima dată când sunt de fapt obligată să nu călătoresc și să rămân acasă. Partea bună este că voi fi împreună cu animalele de companie și cu iubitul meu. Ne-am apropiat atât de mult. Timpul pe care l-am avut împreună este ceea ce ar dura în mod normal cinci ani!”.

Paris Hilton, care și-a făcut un renume în lumea muzicii ca DJ, a recunoscut că ea și Carter s-au reunit într-un sens romantic în luna noiembrie, deși cronologia lor se întinde până în 2005.

„Îl cunosc de 15 ani. Apoi sora lui Carter, Halle Hammond, ne-a invitat la Ziua Recunoștinței și am avut această chimie incredibilă. Am avut prima întâlnire și de atunci nu ne-am petrecut o noapte separată. Este destul de uimitor”, povestește vedeta.

Drama romantică pe care a trăit-o Paris Hilton în trecut

Deși acum este încrezătoare în relația ei, nu a fost o călătorie lină pentru Paris. Ea s-a logodit anterior cu Chris Zylka, dar a decis să anuleze logodna în 2018, după aproape trei ani petrecuți împreună. S-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere Oscar în 2010 și au avut o relație de doi ani înainte de a pune marea întrebare, la Aspen în 2018. Chris, care și-a început cariera de actorie cu o apariție în serialul 90210 din 2008, este probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Flash Thompson în Spider-Man din 2012.

Dar se pare că vedeta simte că a sărutat toate broaștele de care avea nevoie înainte de a-și găsi prințul. Reflectând la relația sa din trecut, Paris a recunoscut că nu era sigură dacă își va găsi vreodată perechea perfectă, după despărțirea de Chris.

„După ultima mea despărțire, am crezut că voi fi singură pentru totdeauna. A fost ca și cum am renunțat. Mă voi concentra doar asupra mea. Nu am nevoie de nimeni. Deci, pentru că m-am îndrăgostit, mă simt atât de recunoscătoare”, spune Paris Hilton.

Francezii aduc filme la feminin în 8 orașe

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre