Simona Ionescu / Redactor Șef

Patrick Mouratoglou, trup și suflet alături de Simona Halep. „Împreună vom lupta pentru a demonstra adevărul”

Patrick Mouratoglou, trup și suflet alături de Simona Halep. „Împreună vom lupta pentru a demonstra adevărul”
De când s-a aflat că Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj, toată lumea aștepta o reacție de-a antrenorului ei, Patricl Mouratoglou.

Antrenorul francez și-a lăsat toată treaba deoparte și îi oferă ajutorul său Simonei Halep. Vrea ca adevărul să iasă la iveală.

Patrick Mouratoglou, trup și suflet alături de Simona Halep. „Împreună vom lupta pentru a demonstra adevărul”

Antrenorul Simonei Halep a vorbit, în sfârșit, după ce a aflat despre problema complicată prin care trece Simona Halep. Francezul a transmis un mesaj în care a explicat cât de mult o susține pe sportiva noastră și le-a spus tuturor că va fi alături de ea și o va ajuta să-și găsească dreptatea. Totodată, el a spus și care e motivul pentru care a ales să vorbească abia acum.

„Salutare, tuturor. În primul rând, vreau să vă spun prin ce şoc a trecut echipa noastră din momentul în care a Simona a fost anunţată că a fost testată pozitiv la US Open. În cei aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesionişti, nu m-am confruntat niciodată cu o astfel de situaţie.

„Prioritatea mea a fost să îmi pun energia pentru a o ajuta şi a o susţine în a-şi dovedi nevinovăţia”

Sunt recunoscător că atât de mulţi oameni din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o cunosc personal de mai mulţi ani, au vorbit.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care au reacţionat într-un moment atât de important pentru Simona. Cuvintele lor transmit un mesaj atât de puternic. Din momentul în care Simona a fost testată pozitiv, săptămâna trecută, am ales să îmi păstrez, relativ, tăcerea. Prioritatea mea a fost să îmi pun energia pentru a o ajuta şi a o susţine în a-şi dovedi nevinovăţia.

„Am 100% încredere în ea”

Din moment ce o ştiu atât de bine pe Simona, pot să vă asigur că este un model de integritate. Este total împotriva oricărei forme de dopaj şi ştiu că niciodată nu i-a trecut prin cap să ia vreo substanţă interzisă. Am 100% încredere în ea! Împreună vom lupta pentru a demonstra adevărul. Patrick Mouratoglou”, a transmis antrenorul Simonei Halep pe contul său de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre