Simona Ionescu / Redactor Șef

Patrizia Paglieri despre prieteniile din Asia Express: „Sunt precum gogoșile cu gaură. Sunt și câteva stricate”

Patrizia Paglieri despre prieteniile din Asia Express: „Sunt precum gogoșile cu gaură. Sunt și câteva stricate”
Diamantul roșu i-a scos din competiție, dar Patrizia Paglieri și fiul său Francesco sunt extrem de mulțumiți că au ajuns până în etapa a șaptea.

Au luptat cot la cot cu ceilalți concurenți și au demonstrat că fac o echipă extraordinară. Patrizia Paglieri a făcut primele declarații după ce a fost eliminată.

Patrizia Paglieri despre prieteniile din Asia Express: „Sunt precum gogoșile cu gaură. Sunt și câteva stricate”

Traseuri lungi, misiuni aproape imposibile, dar Patrizia Paglieri și Francesco au făcut față cu brio. Din păcate însă, la finalul etapei cu numărul șapte, diamantul n-a mai fost verde. Cei doi simpatici concurenți au fost eliminați din Asia Express. În această etapă au luptat umăr la umăr cu Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Dar și cu Eliza și Cosmin Natanticu. Chiar dacă nu au apucat să vadă Iordania, pentru Patrizia și Francesco este o mare realizare că au ajuns până aici. Nu de altceva, dar la început, s-au gândit că nu vor trece nici de etapa a patra.

„Acest show a fost o luptă cu mine, un vis împlinit”

”Niciodată nu m-am gândit că pot să trec de etapa a 4-a Asia Express. Noi, de când am aflat că participăm, ne-am dorit doar să nu ieșim primii din competiție. Să ajungem până în etapa a 7-a este deja o mare, mare realizare pentru noi. Acest show a fost o luptă cu mine, un vis împlinit, căci încă din sezonul 2 al emisiunii mi-am dorit să fac parte din Asia Express. E mai greu decât se vede la televizor, dar faptul că am ajuns unde am ajuns, mai ales că am fost alături de copilul meu, este un dublu vis împlinit”, a declarat Patrizia.

„În Asia Express chiar ajungi să te regăsești pe tine”

La rândul său, Francesco a afirmat că totul e bine când se termină cu bine. Mai ales că temperaturile din Iordania sunt foarte ridicate și mamei i-ar fi fost rău. ”Nu mă supăr că a fost piatra roșie pentru că știu că dacă mamei i-a fost rău acum, la ce temperaturi urmau în Iordania, mi-ar fi fost frică pentru sănătatea ei.

Noi ne bucurăm că am avut ocazia să terminăm această etapă din Georgia, că am ajuns până aici. În Asia Express chiar ajungi să te regăsești pe tine. Chiar cred că a fost cea mai frumoasă experiență a noastră pentru că am descoperit locuri într-un mod în care nu le-am descoperit niciodată, cu rucsacul în spate”, a adăugat Francesco.

Nu a rămas în relații bune cu Natanticii

Pe de altă parte, Patrizia a dat de înțeles că nu a rămas în relații bune cu toți concurenții. Probabil se referea la Natantici, mai ales că ea și Francesco au avut discuții cu Eliza și Cosmin din cauza unei probe de concurs.  „Da, ne-am făcut prietenii, dar 10% ajunge. N-ai cum să le ai pe toate… sunt precum gogoșile cu gaură. Sunt și câteva stricate, e ok”, a spus chef Patrizia.

Soții Natanticu n-au stat pe gânduri și au reacționat imediat la testimoniale. „Cred că Patriziei i s-a pus pata pe noi. Cum a zis și ea, nu poate să te placă toată lumea. Nu toate gogoșile au gaură. Se pare că acum noi am luat gogoașa și ei gaura etapa asta”, au mărturisit Natanticii.

Sursă foto: a1, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre