Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Seling își afișa fericirea în luna iulie. Acum soțul ei a lăsat-o baltă

Paula Seling își afișa fericirea în luna iulie. Acum soțul ei a lăsat-o baltă
Internetul e plin de știrea că Paula Seling a divorțat sau a fost părăsită de soțul ei. A rămas singură una dintre cele mai iubite ale României?

Și-a dorit enorm să aibă un copil, dar până la 43 de ani, Paula Seling nu și-a îndeplinit acest vis.

Paula Seling își afișa fericirea în luna iulie. Acum soțul ei, impresar, a lăsat-o baltă

17 ani de iubire dintre Paula Seling și soțul său, Radu Bucura se pare că s-au dus pe apa sâmbetei. Bărbatul nu se mai ocupă de cariera uneia dintre cele mai bune voci pe care le-a avut vreodată România. Să fie oare începutul sfârșitului între cei doi? Nimeni nu știe care e adevărul dar, din ce spun sursele, cei doi ar fi ales să meargă pe drumuri diferite.

Deocamdată, artista nu a dat nici o declarație oficială, dar e clar că ceva se întâmplă între cei doi, întrucât pe pagina de Facebook a artistei apare un alt nume ca impresar: Stan Cristian Lucian.

Să fie lipsa unui copil unul dintre motivele despărțirii?

La începutul lunii iulie, Paula Seling a deschis pentru prima dată discuția despre un subiect delicat pentru ea: lipsa unui copil. Deși cântăreața este recunoscută pentru discreția de care a dat mereu dovadă în relația de cuplu, și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre marea dorință de a aduce pe lume un copil.

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi”, a mai mărtusit cântăreața în cadrul unei emisiuni TV.

Ce admiră cel mai mult la partenerul de viață

De asemenea, Paula a amintit și de lucrurile pe care le admira cel mai mult la soțul ei, ba chiar s-a mirat cum reușesc să rămână uniți într-o lume în care toți se despart. ”Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul.

Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează. Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți”, a spus Paula Seling. Se pare însă că viața a luat o întorsătură ciudată și lucrurile s-au schimbat radical.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre