Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe Anca Țurcașiu a lăsat-o, iubitei i-a luat inel cu diamante. Vedeta e fericită că a scăpat

Pe Anca Țurcașiu a lăsat-o, iubitei i-a luat inel cu diamante. Vedeta e fericită că a scăpat
A uitat anii trăiți lângă Anca Țurcașiu și vrea să fie fericit cu noua sa iubită. Ce hotărâre a luat medicul Cristian Georgescu.

A trecut definitiv peste divorțul de frumoasa cântăreață Anca Țurcașiu și e decis să-și trăiască viața din plin. Ce face acum Cristian Georgescu.

Pe Anca Țurcașiu a lăsat-o, iubitei i-a luat inel cu diamante. Vedeta e fericită că a scăpat

Potrivit Fanatik, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, medicul Cristian Georgescu, are planuri mari cu actuala sa iubită. Acesta i-a dat inelul de logodnă, din aur alb cu diamante, într-un cadru de vis. Bineînțeles că răspunsul primit a fost cel așteptat. De când sunt împreună, cei doi se înțeleg de minune și par să aibă o relație ca în povești.

Cristian nu se uită la bani când e vorba de iubita sa, iar recent, alături de alți prieteni, au făcut o petrecere de pomină pe un iaht de lux. Iar iubita doctorului n-a ratat ocazia să le arate tuturor bijuteria care strălucea pe deget.

Cristian Țânțăreanu a rămas fără cuvinte

Contactat de jurnaliștii de la Fanatik, nașul de cununie al Ancăi și Cristian, afaceristul Cristian Țânțăreanu a rămas extrem de surprins de decizia pe care a luat-o finul său.

”Nu știu prea multe despre relația lui Cristian, nu am mai ținut legătura prea strâns. Oricum, nu mă pot băga eu în relațiile pe care le au și nici nu vreau, este strict treaba lui. Dar nu, nu îl voi cununa eu, nu cred că se pune problema să fiu eu naș la nunta lui”, a mărturisit acesta.

Ce a postat Anca Țurcașiu pe pagina de socializare

Cu puțin timp în urmă, cântăreața a postat pe contul său de socializare o fotografie în care arată ca o adolescentă. Spune că se simte „cool”. La care a adăugat și un titlu sugestiv: copy-paste. Se pare că vedeta e liniștită și nu a fost afectată în nici un fel de vestea că fostul soț se va recăsători. Să fi insinuat oare Anca, prin această postare, că viitorul mariaj al lui Cristian Georgescu va fi un copy-paste al celui pe care l-a avut cu ea?

Sursă foto: instagram, fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre