Simona Ionescu / Redactor Șef

Pensia de general a lui Ilie Năstase e incredibilă! Reacția legendarului tenismen: „Atât merit!”

Pensia de general a lui Ilie Năstase e incredibilă! Reacția legendarului tenismen: „Atât merit!”
Recalcularea pensiilor le-a adus multă bătaie de cap pensionarilor. În timp ce unii au răsuflat ușurați, dacă au primit în plus câțiva lei, alții și-au plâns soarta. Ce pensie primește Ilie Năstase, din postura de general.

Recalcularea pensiilor i-a lăsat un gust amar lui Ilie Năstase. După o viață de muncă, fostul sportiv spune cât îi dă statul român, ținând cont de faptul că are pe umăr stele de general.

„Sunt un general cu o pensie de 1435. Înseamnă că atât merit!”

Primul numărul unu mondial din tenis, Ilie Năstase, a mărturisit că după ce pensiile au fost recalculate, acestuia nu i s-a adăugat nici un leu. În plus, fostul mare sportiv susține că n-a primit nici o hârtie oficială de la Casa de Pensii. Acesta primește de la statul român o pensie de 1435 pe lună și spune că probabil „atât merit”.

„Am ieșit la pensie cu gradul de locotenent-colonel”

Ilie Năstase nu a primit nici un leu la pensie

Ilie Năstase susține că tot ceea ce se scrie în presă nu e nimic real, pentru că acesta a rămas cu aceeași pensie, deși a primit grad de general „la modul de distincție extraordinară”.

„1435 de lei este pensia mea de ani buni. Nu am primit nimic în plus, niciun măcar leu. Nu am primit nici măcar vreo hârtie oficială legată de vreo posibilă schimbare a pensiei.

Citesc prin presă că am pensie de general, dar asta e o mare gogoriță. Am ieșit cu gradul de locotenent-colonel la pensie și am lunar în cont suma de 1435 de lei. Nici mai mult, nici mai puțin!

„Gradul nu a fost și nu este nici azi urmat de plata vreunor drepturi financiare”

Am optat să primesc pensia pe card, așa că nu am nicio treabă cu poștașul pe partea asta. E adevărat că am gradul de general, pe care l-am primit, repet a mia oară, la modul de distincție extraordinară.

La superlativ, iar gradul nu a fost și nu este nici azi urmat de plata vreunor drepturi financiare. Sunt un general cu o pensie de 1435. Înseamnă că atât merit!”, a spus Ilie Năstase, conform sportpesurse.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri