Simona Ionescu / Redactor Șef

Pentru acest bărbat, Mădălina Ghenea e istorie. Cu cine se iubeşte milionarul din Iaşi

Pentru acest bărbat, Mădălina Ghenea e istorie. Cu cine se iubeşte milionarul din Iaşi
Puteți crede că există un bărbat care nu e nici pe departe interesat de românca ce e considerată una din cele mai frumoase femei din lume? Și asta nu pentru că ar avea alte preferințe de gen. Ba mai mult, au fost intimi, dar acum povestea e istorie.

Mădălina Ghenea, model și actriță, e considerată, la nivel mondial una din cele mai frumoase femei. De-a lungul vieții a avut relații cu bărbați celebri, mulți din ei vedete. Cu afaceristul milionar Matei Stratan a fost la un pas de măritiș. I-a făcut și o fiică. Apoi s-au separat și Mădălina a revenit la Milano, orașul unde și-a stabilit „cartierul general” în legătură cu cariera ei în film și fashion.

Matei Stratan își urmărește iubita pe rețelele sociale

Matei Stratan pare să fi trecut în sfârșit asumat peste despărţirea de Mădălina Ghenea, alături de care are o fetiţă. El și-a găsit fericirea în brațele altei femei superbe.

Iana Budeanu e fiica unui milionar și a făcut studii în Elveția

Milionarul din Iași Matei Stratan are o relaţie serioasă cu Iana Budeanu, o tânără din Bacău, fiica unuia din milionarii României. Cu o avere estimată la 40 de milioane de euro, tatăl ei deține un mall și o televiziune, conform SpyNews. Pe de cealaltă parte, tatăl lui Matei Stratan, Dan Stratan, are o avere de 250 de milioane de euro. Sursa citată arată că Ioana Budeanu a făcut studiile în Elveția, la Brillantmont International School.

Deja Matei Stratan și-a prezentat noua iubită, prietenilor

Dacă în timpul relației sale cu Andreea Raicu, Matei Stratan nu s-a grăbit să posteze imagini de cuplu pe rețelele de socializare, acum fostul iubit al Mădălinei Ghenea a postat deja o fotografie în care apare fericit alături de ea. Cei doi îndrăgostiți au participat recent la o petrecere, ocazie cu care și-a prezentat noua iubită prietenilor.

Matei Stratan și Iana Budeanu au partricipat, recent, la o petrecere, împreună

Amintim că Matei Stratan s-a despărţit de Mădălina Ghenea acum șase ani, iar în prezent se ocupă de realizarea fundalului sonor pentru mai multe producții de cinematografe. Din când în când merge în Italia ca să-și vadă fetița, pe Charlotte.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre