Simona Ionescu / Redactor Șef

Pentru cine vor bate clopotele la Londra. E în legătură cu Casa Regală

Pentru cine vor bate clopotele la Londra. E în legătură cu Casa Regală
Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva la Casa Regală. După ani buni, se schimbă un obicei. Kate Middleton nu va privi asta cu ochi buni.

Lui Kate Middleton nu o să-i cadă deloc bine. La Casa Regală se schimbă regulile. Ce se va întâmpla la ziua ei de naștere.

Pentru cine vor bate clopotele la Londra. E în legătură cu Casa Regală

Dacă până acum clopotele de la Westminster Abbey sunau pentru a marca zilele de naștere ale membrilor Casei Regale, acest lucru se va opri. Potrivit The Mirror, la aniversarea a 40 de ani, clopotele nu vor fi trase și pentru Kate Middleton. Motivul? Trebuie reduse costurile din cauza pandemiei de coronavirus.

„Din cauza provocărilor financiare pe care le-a adus pandemia COVID-19 și, în consultare cu Palatul Buckingham, clopotele vor suna acum doar pentru zilele de naștere ale MS Regina și ale Prințului de Wales”, a declarat o sursă a Casei Regale. Mai mult, clopotele nu se vor mai auzi nici pentru zilele de naștere ale copiilor reginei Elisabeta.

Kate a dus-o greu până a găsit o bonă

Când a intrat în Familia Regală, lui Kate nu i-a fost deloc ușor să se adapteze. Potrivit unui expert regal, după ce Ducesa l-a adus pe lume pe primul copil, aceasta s-a plâns reginei cât de greu îi este cu creșterea lui. Și că ar avea nevoie de o bonă. Situația s-a relaxat când au găsit-o pe Maria Borallo, o spaniolă care a rămas în ajutorul familiei. Are grijă de Prinţului George, acum în vârstă de opt ani, Prinţesa Charlotte, de şase ani, şi Prinţul Louis, de trei ani.

Cu ce a supărat-o Ducesa pe Regină

Mai mult, se pare că Ducesa a supărat-o pe Regină în perioada anului 2008, înainte ca ea și William să se logodească. Atunci Regina a fost nemulțumită că aceasta cheltuia mult prea mult, iar criza economică mondială era în toi. Însă celor doi le plăceau vacanțele scumpe. Suverana ar fi spus că „mutarea ostentativă dintr-o stațiune de vacanță de cinci stele în alta nu era condiția prealabilă pentru o tânără destinată, eventual, să fie regină”.

Sursă foto: people

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre