Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe are Gemeni, Yasmine Ody a născut! Iată ce au prezis astrele

Pepe are Gemeni, Yasmine Ody a născut! Iată ce au prezis astrele
Pepe este în culmea fericirii, a devenit de scurt timp tătic pentru a treia oară. Micuțul a primit nota 10 la naștere și are o greutate de 2,750 grame.

Pepe e de trei ori tătic! Simpaticul cântăreț și prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva are de puțin timp un băiat.

Pepe are Gemeni. Ce au prezis astrele

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut de puțin timp un băiețel. Cu ceva timp în urmă, artistul a dat un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos în care a spus că cel mic se va numi pe Junior. Artistul a amintit și de botezul bebelușului, afirmând însă că acesta va fi unul discret. ”

Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mărturisit artistul.

Cum le-a spus fetițelor că vor avea un frățior

După ce a aflat că Yasmine este însărcinată, Pepe a găsit cea mai bună modalitate pentru a le spune și fetițelor sale, Rosa și Maria, că vor avea un frățior. Conform Playtech, el le-a rugat să mângâie burtica lui Yasmine, iar ele au fost în culmea fericirii. De altfel, legătura dintre fetițe și iubita lui Pepe este foarte bună.

O metodă inedită a folosit și pentru a le spune fanilor că va fi din nou părinte: pe scenă, în timpul unui spectacol. „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare… Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus el pe scenă.

Au devenit iubiți după o perioadă de prietenie lungă

Cei doi se cunoșteau înainte cu cinci ani înainte de a deveni iubiți, dar și-au asumat relația public când au fost convinși de iubirea lor. „Nu am ce să povestesc mai mult despre relația pe care o am, mai ales că suntem la început. Nu vreau să regret peste șase luni ceva spus acum, așa că tot ceea ce zic este că da, suntem împreună, ne-am asumat.

Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public”,. s-a destăinuit Pepe.

Ce viață va avea micuțul

Geamăn veritabil, copilul lui Pepe va fi, potrivit astrelor, unul din răsfățații zodiacului. Mereu în mișcare, acesta va schimba însă des locul în care va trăi și va avea noroc în carieră, dar și o sănătate foarte bună. Din păcate, va fi destul de instabil emoțional, însă va fi considerat un adevărat Don Juan al zodiacului, dar și magician al cuvintelor. Nu va suporta contradicțiile și certurile, dar dacă va avea drepate, se va duce până în pânzele albe.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre