Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, emoții mari înainte de marea nuntă. Mai sunt doar câteva ore și artistul a dezvăluit cine vor fi nașii

Pepe, emoții mari înainte de marea nuntă. Mai sunt doar câteva ore și artistul a dezvăluit cine vor fi nașii
Pe 7 iunie, chiar de ziua micuțului său, Pepe și Yasmine vor spune un da hotărât. Artistul e emoționat până la ultimul fir de păr și a dezvăluit și cine vor fi nașii.

Nunta lui Pepe va fi cu adevărat cel mai important eveniment al anului. Artistul a spus cine vor fi nașii și a anunțat că la petrecere nimeni nu va sta la masă, ci toată lumea se va distra.

S-au ales nașii

Fetițele lui Pepe, invitate de onoare la nuntă

Într-un interviu pentru o publicație, artistul a mărturisit că nași vor fi fratele și cumnata sa, adică „oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești!”. La nunta sa cu aleasa inimii vor participa nume celebre, iar invitate speciale vor fi fetițele sale. „Nu sunt pauze de masă. Există mâncare de toate tipurile. E un live cooking continuu, sunt oameni care se pricep foarte bine la organizare.

Nea Mărin și Johnny Romano nu vor lipsi de la nunta lui Pepe

Pepe, nuntă pe lac și piscină

Este primul eveniment din viața mea pe care nu l-am organizat eu. Doar am spus ce vreau și mi l-au organizat alții. I-am luat pe cei mai buni și stau liniștit”, a declarat celebrul cântăreț. Invitații se vor bucura de un program artistic deosebit, iar fiecare artist va cânta în jur de 45 de minute.

Nu va lipsi L.A., Mandinga, Viorica și Ioniță de la Clejani, Theo Rose, Johnny Romano și dansatorul Nea Mărin. Meniul va fi la alegere, așa că orice participant la nuntă va putea savura preparatele care-i fac cu ochiul. Pepe susține că va avea în jur de 300 de invitați, iar din punct de vedere financiar, nunta e „sinucidere pentru că e foarte scump ceea ce fac”.

„Va fi o nuntă cu piscină, cu lac și cu foarte multă eleganță și foarte mult bun gust și cu noi care vom fi extrem de fericiți și relaxați, pentru că nu avem nici un stres”, a mărturisit cântărețul pentru SpyNews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre