Simona Ionescu / Redactor Șef

Peste Dorian Popa a dat ditamai năpasta, paguba e imensă. Imaginile momentului

Peste Dorian Popa a dat ditamai năpasta, paguba e imensă. Imaginile momentului
Dorian Popa a fost la un pas de moarte, peste noapte, iar acum nu poate fi decât recunoscător: „Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii”.

Dorian Popa și-a avariat grav bolidul Mercedes după ce a acroșat un mistreț în plină noapte. Accidentul putea să îl coste viața. „Am ajuns la Petroșani la 5 dimineața, cu ditamai năpasta în cârcă. Asta este viața pe drumuri, nu este ușoară. De cele mai multe ori, circulăm noaptea și, chiar dacă e drumul mai liber, se întâmplă lucruri ciudate. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși.

Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani. (…) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum. Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă. Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi. Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă”, a povestit Dorian în vlogul zilei.

Paguba lui Dorian Popa e imensă

Cunoscutul internaut a detaliat în același vlog și daunele cu care s-a ales. El a mers cu mașina la un service din Petroșani pentru a repara provizoriu ce se putea, apoi a continuat drumul spre București.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

„Ușa, bara aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși”, a spus Dorian Popa imediat după accident, când s-a dat jos în mașină și a văzut ce s-a întâmplat. El a recunoscut că îi pare foarte rău după mistrețul lovit și că s-ar fi dus în căutarea lui. Totuși, nu a dat detalii despre soarta animalului.

Internautul nu plânge prea tare, așteaptă deja noul bolid

Dorian Popa conduce un Mercedes de 100.000 de euro însă se pregătește să scape de el. nu din cauza incidentului cu mistrețul ci pentru că a găsit mașina visurilor în care va investi de trei ori mai mult. Pentru că îi merge bine pe toate planurile, iar ultimul an a fost unul excepțional pentru el, Dorian popa și-a comandat o mașină de aproape 300.000 de euro, un Lamborghini Huracan Spyder 4×4.

În plus, pentru că lună de lună lui Dorian Popa îi intră în cont zeci de mii de euro, acesta s-a gândit să investească într-un cartier rezidențial de case în Domnești, Ilfov, acolo unde stă și el. În jur de 200.000 de euro costă o casă de 120 mp construită de Dorian Popa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre