Simona Ionescu / Redactor Șef

Pique parcă îi face în ciudă Shakirei. Iată cum a apărut alături de Clara Chia

Pique parcă îi face în ciudă Shakirei. Iată cum a apărut alături de Clara Chia
De când e alături de noua sa iubită, Pique nu mai vede pe nimeni altcineva. E îndrăgostit lulea și se vede din comportament.

Recent, Pique a făcut o nouă postare alături de frumoasa sa parteneră de viață, care i-a adus multe aprecieri din partea fanilor.

De data asta, Pique a apărut la bustul gol, ținându-și iubita în brațe. Ambilor parteneri li se vede fericirea pe chip, zâmbesc și par că au trecut de toate problemele care au fost în trecut. Fotografia a fost apreciată de toți cei care-l iubesc pe sportiv, iar aprecierile au început să curgă.

Pique nu o scapă din ochi pe Clara Chia

Clara Chia vrea să-i calce pe urme Shakire

Chiar dacă e total diferită de Shakira, Clara Chia vrea să-i calce pe urme celebrei artistei, sursele spunând că o copiază chiar și când vine vorba de machiajul glam. Pique a fost văzut alături de Clara, la două luni după ce a rupt relația cu Shakira. E drept că cei doi au fost împreună de mai multă vreme, Clara fiind angajată la compania lui de producție de evenimente, Kosmos.

Clara și Shakira, odinioară prietene…

Shakira și vrăjitoarea

Primele imagini cu Gerard și Clara împreună o arătau pe tânără cu părul șaten prins, foarte puțin machiată. Câteva luni mai târziu, au participat împreună la o nuntă, iar părul Clarei a căpătat o nuanță similară cu cea a Shakirei. În cele mai recente fotografii de pe rețelele de socializare Clara pare schimbată, iar jurnaliștii din alte țări spun că e posibil să aibă o echipă care lucrează cu ea acum.

Shakira și-a arătat latura mai puțin cunoscută când a pus o vrăjitoare pe balconul apartamentului său din Barcelona. O palmă dată soacrei sale, care a știut că Pique o înșeală, dar nu a avertizat-o.

Așa a pedepsit-o Shakira pe fosta soacră…

Clara a fost fanul Shakirei

Clara a fost un fan al Shakirei cu mult înainte ca aceasta să aibă o relație cu fostul ei iubit, cele două femei cunoscându-se cu mult înainte ca tânăra să înceapă o relație cu Pique. Revista spaniolă Semana a relatat că, pe vremea când Clara lucra la Kosmos, Clara i-a cerut cântăreței să facă o fotografie împreună ca amintire, spunând că era o fană a activității muzicale a acesteia și că simte o admirație profundă pentru ea. De la admirație la furatul iubitului se vede că n-a fost decât un pas.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre