Simona Ionescu / Redactor Șef

Pisica-lup virală pe TikTok. Seamănă cu un vârcolac!

Pisica-lup virală pe TikTok. Seamănă cu un vârcolac!
Proprietarul unei pisici a rămas uimită când a descoperit că pisoiul ei era de fapt o pisică-lup incredibil de rară.

Pisica-lup care seamănă cu un vârcolac. Brianna Walton, în vârstă de 29 de ani, se temea că pisicuța ei de șapte luni, Gracie, ar putea fi bolnavă, după ce a început să piardă grămezi uriașe de blană.

„Avea vreo cinci săptămâni când a început să își piardă blana”

Iubitoarea de animale creștea două pisici adulte. Una dintre acestea a născut mai mulți pisoi, printre care și Gracie. Brianna, care lucrează ca fotograf, a decis să o țină pe Gracie ca animal de companie pentru ea însăși. La doar cinci săptămâni și-a dat seama că ceva nu era în regulă când a început să-și piardă toată blana.

„Gracie avea vreo cinci săptămâni când a început să își piardă blana. A pierdut apoi multă blană în următoarele două săptămâni și am devenit foarte îngrijorată. M-am gândit că era bolnavă. Așa că am decis să o duc la medicul veterinar. 

Au analizat fără teste și au ajuns la concluzia că era probabil febră, dar că era perfect sănătoasă și nu mai avea nevoie de o atenție specială”, spune stăpâna animalului.

Pisica-lup sau Lykoi

În timp ce Brianna era convinsă că animalul său de companie felin ar fi putut suferi de un fel de boală nediagnosticată, a fost complet uimită când un veterinar i-a spus că această cădere a blanei a fost de fapt cauzată de o rară mutație genetică, făcând-o o pisică-lup.

Pisicile-lup, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de Lykoi, sunt pisici domestice cu un singur strat de blană care cade la fiecare șase luni. După ce le cade o mare parte din blană acestea seamănă izbitor cu vârcolacii.

După ce a aflat că pisica ei este de fapt sănătoasă, Brianna a început să împărtășească clipuri cu felina pe TikTok și a devenit rapid o senzație virală, datorită aspectului ei neobișnuit.

„Gracie arată ca un vârcolac și cred că asta este cel mai tare. Oamenii spun că nu au auzit niciodată de o pisică-lup, dar acum că au văzut, vor și ei una”, a spus Brianna.

Un veterinar din Administrația primarului Fritz pune umărul la „debarcarea” directorului Filarmonicii „Banatul”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre