Simona Ionescu / Redactor Șef

Planurile neașteptate de Paște ale Claudiei Pătrășcanu. Anul acesta îi surprinde pe Bădălău și pe Bianca Drăgușanu

Planurile neașteptate de Paște ale Claudiei Pătrășcanu. Anul acesta îi surprinde pe Bădălău și pe Bianca Drăgușanu
De când este în divorț, Claudia Pătrășcanu a suferit multe schimbări în bine. Dar cel mai important este că a învățat să ierte.

Claudia Pătrășcanu nu mai e atât de înverșunată ca altădată pe fostul său soț și nu vrea decât să trăiască fericită alături de copiii săi.

Ce planuri are Claudia Pătrășcanu pentru Paște. Anul acesta schimbă foaia

Într-un interviu pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre planurile sale pentru Învierea Domnului. Paștele va fi pentru vedetă altfel decât a fost până acum, pentru că va sta fără băieți. Aceștia vor merge să stea cu Gabi Bădălău, pentru că este rândul lui. Iar ea, pentru că nu a mai avut de multă vreme o vacanță, e posibil să plece câteva zile departe de lumea dezlănțuită.

După multe scandaluri, Claudia și Gabi au reușit să ajungă la o relație bună de dragul copiilor. În plus, vedeta spune că a învățat să ierte, inclusiv pe fostul soț. „(…) Băieții vor merge la tatăl lor anul acesta de Paște. Eu l-am petrecut anul trecut cu ei, iar acum, ar fi rândul lui pentru că așa am decis. Copiii merită să stea și cu unul și cu celălalt.(…)”, a mărturisit cântăreața.

Cine i-a schimbat viața

Recent, Claudia a vorbit și de omul care a transformat-o radical în ultima perioadă. E vorba de un duhovnicul ei, ale cărui sfaturi i-au fost de mare ajutor. În plus, vedeta susține că nici o zi nu trece fără rugăciune. Astfel a reușit să facă față problemelor și să devină cu totul altă persoană și se bucură mult pentru această schimbare radicală. Ea nu a spus pentru moment cine este preotul, dar promite că în curând va dezvălui și identitatea acestuia.

„Întâmpină problemele cu blândețe, nu dispera. Întotdeauna se găsesc căi și soluții. Un sfat pe care l-am primit de la duhovnicul meu. Într-o zi vă voi vorbi despre această persoană care m-a ajutat să primesc întâmplările vieții așa cum vin, dar să le accept cu blândețe, rugăciune, înțelepciune, răbdare și căi de rezolvare”, spus frumoasa cântăreață pe contul său de socializare.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau au un pact

Cuplul Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au un pact. Cei doi au căzut de acord ca Sărbătorile în care au copiii, să le petreacă separat unul de altul. În alte cuvinte, dacă de Paște iubitul ei are ocazia să stea cu băieții lui și ai Claudiei Pătrășcanu, Bianca nu va fi în peisaj. În cazul blondei, situația e diferită cu fiica ei, Sofia. Micuța stă în majoritatea timpului cu Bianca, mergând la tatăl ei, Victor Slav, destul de rar, povestea diva.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre