Ghinioanele se țin lanț de Claudia Pătrășcanu. O întâmplare neprevăzută i-a dat viața peste cap

Ghinioanele se țin lanț de Claudia Pătrășcanu. O întâmplare neprevăzută i-a dat viața peste cap
De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, se pare că norocul o cam ocolește pe Claudia Pătrășcanu. Ce s-a mai întâmplat acum.

Claudia Pătrășcanu e cu nervii la pământ. A ratat cea de-a 17-a întâlnire în fața judecătorilor.

Ghinioanele se țin lanț de Claudia Pătrășcanu. O întâmplare neprevăzută i-a dat viața peste cap

Claudia Pătrășcanu nu e deloc în cea mai bună formă a sa, iar acum problemele au năpădit-o din nou. Ieri, vedeta trebuia să se prezinte la tribunal, la cea de-a 17-a înfățișare, dar nu a putut. Asta pentru că unul dintre băieți, Nicolas, s-a simțit foarte rău, acuzând dureri mari și a alergat cu el la spital.

Potrivit ultimelor surse, situația e destul de complicată, pentru că micuțul a făcut enterocolită. Nici Gabi Bădălău nu a fost prezent la tribunal, de unde se înțelege că i-a fost alături Claudiei, iar copilul e mult mai important ca divorțul.

Are sau nu iubit Claudia Pătrășcanu?

În toamna anului trecut, după ce au ieșit zvonuri că ar exista un bărbat în viața ei, Claudia Pătrășcanu a făcut lumină în toată povestea. „Nu, n-am nicio relație în momentul de față, iar atunci când va exista, dacă Dumnezeu va vrea, eu sunt un om foarte cerebral.

Eu îmi respect foarte mult copiii și orice s-ar întâmpla și probabil nu voi rămâne singură, vreau să o fac cu demnitate și respect pentru copiii mei, nu o să aleg așa orice om, o să fiu foarte atentă, o să aleg”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Își construiește casă

De asemenea, cântăreața a mărturisit că își va cumpăra un teren pe care urmează să ridice casa la care a visat atât de mult. Fără să apeleze la ajutorul tatălui copiilor săi.  „O să construiesc cea mai frumoasă casă să avem o viață liniștită, pot să trăiesc și fără Gabi, până la urma urmei eu îmi cresc doi copii singură mai mult de doi ani”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram