Simona Ionescu / Redactor Șef

Poliția a aflat ce s-a întâmplat cu ceasurile Anei Prodan. Reghe a adus probe

Poliția a aflat ce s-a întâmplat cu ceasurile Anei Prodan. Reghe a adus probe
După ce anul trecut a spus că fostul soț a plecat de acasă cu bijuterii și ceasuri extrem de scumpe, s-a făcut lumină în acest dosar.

Fostul antrenor al Craiovei, Laurențiu Reghecampf i-a mai închis odată gura fostei soții, prin decizia dată de oamenii legii cu privire la furtul bijuteriilor și al ceasurilor.

Laurențiu Reghecampf a mai bifat o victorie în lupta cu Anamaria Prodan. Ce va face afacerista 

În decembrie anul trecut Anamaria Prodan a formulat o plângere penală împotriva lui Reghecampf motivând că ar fi luat aproape un milion de euro dintr-un cont care era deschis pe numele lui. De asemenea, afacerista spune că fostul soț ar fi luat și două ceasuri de lux, de 157.000 de euro și 75.952, 50 euro, dar și mai multe bijuterii care valorează peste 400.000 de euro.

Ce au declarat polițiștii după ce l-au audiat

După ce au ascultat tot ce are spus antrenorul, oamenii legii au ajuns la concluzia că Reghe este nevinovat și au clasat dosarul. “Cu privire la bunurile menționate în plângere, arată faptul că acestea sunt bunuri comune ale familiei, nu le-a sustras, întrucât sunt căsătoriți legal.

Cu referire la ceasurile menționate în plângere, arată faptul că nu le mai are în posesie, acestea fiind ceasuri bărbătești, cumpărate de el și a dispus de ele așa cum a dorit, deține documente de proveniență pentru acestea, respectiv extrasele bancare de cont de unde s-a făcut plata pentru ele. În referire la bijuterii, acestea nu sunt individualizate în plângere decât generic, acestea nu au ajuns niciodată în posesia sa”, au notat polițiștii, după audierea lui Laurențiu Reghecampf.

Furtul iese din discuție

Oamenii legii i-au dat dreptate lui Reghecampf și în ceea ce privește bunurile din cele două containere din casa din Dubai, despre care Anamaria spunea că le-ar fi furat. Verdictul acestora a fost clar: nu se pune problema de furt.

“În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…) Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora.

Bijuteriile nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor

În referire la bunurile din cele două containere despre care persoana vătămată a precizat că sunt furate de soțul său, acestea sunt comune și sunt depozititate în containerele ce fac obiectul cauzei. Iar ambele părți au acces, dar și drept de aministrare și de dispoziție asupra acestora, bunurile nefiind însușite exclusiv de numitul Reghecampf Laurențiu.

Fiind atașate la dosarul cauzei prin care s-a constatat faptul că persoana vătămată a primit diferite bunuri din cele două containere în momenul în când le-a solicitat. În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea”, a fost decizia anchetatorilor.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre