Simona Ionescu / Redactor Șef

Poliția și proprietarul unui hotel din Germania l-au „executat” pe Dorian Popa conform legii lor. Vedeta povestește ce a pățit

Poliția și proprietarul unui hotel din Germania l-au „executat” pe Dorian Popa conform legii lor. Vedeta povestește ce a pățit
Dorian Popa a trecut prin momente grele și le-a spus totul fanilor săi. Vedeta a fost protagonistul unui mare scandal într-o țară europeană.

A vrut să facă ceva frumos pentru fanii săi, dar s-a trezit că a intrat într-o mare belea. Dorian Popa a uitat să ceară acceptul conducerii unui hotel.

Poliția și proprietarul unui hotel din Germania l-au „executat” pe Dorian Popa conform legii lor. Vedeta povestește ce a pățit

Dorian Popa a trecut printr-un moment care sigur nu-l va uita prea curând: a fost dat afară de la un hotel din Frankfurt chiar de poliție. Ce s-a întâmplat? Artistul a organizat o întâlnire cu fanii săi din străinătate, numai că nu se aștepta să vină atâta lume.

Pentru început, personalul hotelului a fost extrem de amabil, dar când a văzut câți fani vin, aceștia au chemat poliția. Oamenii legii i-au explicat artistului că nu i se permite să se promoveze în interiorul hotelului și l-au trimis la 100 de metri de unitatea de cazare.

,,Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel”

,,Tot făcând poze au tot venit oamenii de la recepție și se uitau și am zis că o să ne-o facă friptă. N-am stat cu mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze în hol, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi?

Apare poliția! A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol.

Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel”, a declarat artistul pe YouTube.

„Așa am stat și am înghețat… ca românii”

Cântărețul spune că pentru început a făcut reclamă hotelului pe Instagram și toată lumea a fost fericită și consideră că aceștia și-au schimbat comportamentul vizavi de el pentru că e român.

,,Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo.

Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul. Trebuie să vă recunosc că mi s-a umplut paharul. M-a durut că ne-au dat afară ca pe câini, când eu am vorbit frumos cu toată lumea”, a mai spus Dorian.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre