Simona Ionescu / Redactor Șef

Polițistul Marian Godină îi ironizează pe Flick și Denisa Filcea. „Aveți impresia că totul vi se cuvine gratis. La muncă”

Polițistul Marian Godină îi ironizează pe Flick și Denisa Filcea. „Aveți impresia că totul vi se cuvine gratis. La muncă”
Scandalul dintre Denis Filcea și fotografa din Ucraina a ajuns și la urechile polițistului vedetă Marian Godină, care a pus piciorul în prag.

Sătul de toată discuția dintre soția lui Flick, Denisa Filcea și fotografa din Ucraina, Marian Godină i-a pus pumnul în gură brunetei.

Polițistul Marian Godină îi ironizează pe Flick și Denisa Filcea. „Aveți impresia că totul vi se cuvine gratis. La muncă”

Scandalul dintre Denisa Filcea și fotografa din Ucraina, Diana Tarasova a atins apogeul. Ambele și-au publicat pe rețelele de socializare propriul adevăr privind povestea fotografiilor de la botezul fiicei lui Flick. În timp ce Denisa susține cu tărie că a fost țepuită de artista din Ucraina, aceasta declară că nu a fost plătită așa cum a cerut și, în loc de 400 de euro, familia i-a dat doar 150 de euro.

Când a auzit ce s-a întâmplat, polițistul Marian Godină a postat pe contul său de socializare un videoclip și câteva explicații la toată situația încurcată dintre cele două femei. El a amintit că Denisa și Flick, ca urmare a faptului că sunt influenceri, s-au obișnuit cu „mocangeli”.

„La muncă! Iar poze moca poți face cu telefonul”

„Vedete cu figuri pe mațul gol. Auzi la ea, are fotograf personal la evenimente, dar apoi vrea foto la botez cu 100 de euro. V-ați învățat la mocangeli, aveți impresia că totul vi se cuvine gratis. I-ai mai și zis că o ruinezi dacă vrei și că bad people can make bad things, ești mare sculă tu… La muncă! Iar poze moca poți face cu telefonul”, a scris Marian Godină pe Facebook. N-a durat mult și Denisa a restricționat toate comentariile la postare.

„Colac peste pupăză, ne-a și șantajat vreo două săptămâni”

„Postăm cu întârziere fotografiile de la botezul Evei și asta pentru că am avut o experiență cum nu doresc nimănui… Fotografiile acestea sunt de fapt făcute a doua zi după eveniment când am realizat cu disperare că fetița mea nu va avea fotografii cu mami și tati de botez, așadar ne-am îmbrăcat din nou la fel toți și am chemat un alt fotograf.

Pe scurt fotograful pe care l-am ales pentru botez a refuzat să ne mai facă poze când am ajuns acasă de la biserică și efectiv s-a luat și s-a dus…(am vrut eu să fac un bine și am ales o fotografa ucraineană).

Colac peste pupăza ne-a și șantajat vreo două săptămâni că dacă nu îi mai dam 250€ în plus fată de cât plătisem deja pentru servicii neprestate complet, va șterge și puținele poze pe care le făcuse la biserică… Morala: facerea de bine …. (continuați voi)”, a scris Denisa Filcea pe Instagram cu câteva zile în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre