Simona Ionescu / Redactor Șef

Poreclele membrilor familiei regale. Unele sunt mai creative decât altele

Poreclele membrilor familiei regale. Unele sunt mai creative decât altele
Doar pentru că sunt membri familiei regale, nu înseamnă că nu pot avea porecle, iar unele sunt mai creative decât altele. Știați că înaintea de moartea sa, prințul Philip îi spunea reginei Elisabeta, Cabbage?

De la regele Charles la micuțul George, toți membrii familiei regale au porecle. Prințul William, de exemplu, are un nume ales de regretata sa mamă din copilărie: Wombat.

Prințul William: „A început când aveam doi ani”

Prințesa Diana i-a dat o poreclă fiului său, Willliam, când avea doar doi ani

Într-un interviu acordat NBC în 2007, William a recunoscut că numele i-a rămas întipărit în minte. „Nu pot scăpa de el acum. A început când aveam doi ani. Mi s-a spus pe bună dreptate, pentru că nu-mi amintesc atât de departe, dar când am mers în Australia cu părinții noștri, și wombat…

Știți, acesta este animalul local, așa că, practic, mi s-a spus așa, nu pentru că arăt ca un wombat, sau poate că arăt.”, a recunoscut prințul.

În acest moment, aproape toată lumea îi spune „Will”, pentru că este un viitor rege al Angliei atât de…  relaxat și relaxat.

Prințul Harry este numit Spike

Aproape fiecare cuplu are porecle unul pentru celălalt, iar Meghan și Harry nu fac excepție. Ducele și Ducesa de Sussex au ieșit pentru un spectacol caritabil Hamilton la Teatrul Victoria Palace din Londra în 2018, când ducesa a fost auzită că i se adresează soțului cu „dragostea mea”.

Dar nu este singurul termen de afecțiune. În timp ce vorbea cu intervievatorul Tom Bradby pentru documentarul lor, „Harry & Meghan: An African Journey”, ea a declarat: „I-am spus de mult timp lui H. Așa îi spun eu”. Iar prietenii lui Harry, pe de altă parte, îi spun „Spike”, nume pe care l-a folosit și ca pseudonim online timp de ani de zile.

Ce poreclă i-a găsit regele Charles lui Meghan 

Suveranul i-a dat numele lui Markle după ce a comparat personalitatea ei dură cu metalul cu cel mai înalt punct de topire

Numele Cath este de fapt prescurtarea de la Catherine, numele complet, mai formal, al lui Kate. În ceea ce o privește, Prințesa de Wales nu este foarte sigură cum a ajuns să existe porecla prescurtată pe care i-a acordat-o Harry.

Sunt zvonuri că regele Charles are o poreclă pentru nora sa, Meghan și aceasta este Tungsten. Potrivit Cosmo, Suveranul i-a dat numele lui Markle după ce a comparat personalitatea ei dură cu metalul cu cel mai înalt punct de topire.

Regele Charles și Camilla Parker Bowles își spun unul altuia Fred și Gladys

Se speculează că regele Charels și regina Camilla își spune unul altuia „Fred” și „Gladys”. Deși detaliile despre povestea acestor nume sunt destul de puține, se crede că au preluat aceste porecle de la personaje din „The Goon Show”.

Prințesa Beatrice este numită Beabea

În onoarea celei de-a 31-a aniversări a surorii sale, prințesa Eugenie a împărtășit pe instagram fotografii din trecutul și prezentul lor, dezvăluind în același timp o poreclă pe care o folosește pentru sora ei mai mare.

„Ai fost șefă încă dinainte să mă nasc și continui să fii cea mai minunată persoană, prietenă și soră mai mare… La mulți ani Beabea!!! Xx”, a scris Eugenie. Și prințesa Eugenie are câteva porecle care i-au fost ambele acordate de mama ei, Sarah Ferguson. Pentru cea de-a 30-a aniversare a prințesei, Fergie a postat o fotografie a fiicei sale și a numit-o: „Micul meu praf magic”.

Porecla prințului George este P.G.

Ce poreclă a primit prințul George

Colegii de la fosta sa școală Thomas’s Batterse i-au găsit și prințului George o poreclă pe măsură și l-au numit „P.G.” Într-un interviu pentru Vanity Fair, un părinte a dezvăluit că „George este foarte fericit la școală, și porecla lui este P.G. Este foarte popular și are o mulțime de prieteni, și se face foarte puțin tam-tam despre cine este el.”

Fiul reginei Camilla i-a găsit o poreclă regelui Charles

Într-un interviu din 2012, Mirror relatează că Tom, critic culinar și scriitor, a dezvăluit că se referă la Charles ca la „Sir”. „Dar nu este niciun fel de obligație, este doar o poreclă de fapt, ca Bob sau Jim. Când eram mici, mama ne spunea mie și surorii mele că Sir vine în vizită, așa că numele a rămas, iar a-i spune altfel ar fi foarte ciudat și nefiresc.”, a spus acesta pentru The Telegraph.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre