Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea rochiei din ace de siguranță a lui Miley Cyrus la Premiile Grammy 2024

Povestea rochiei din ace de siguranță a lui Miley Cyrus la Premiile Grammy 2024
Dacă ținem cont de  efectul produs, marea câștigătoare a Premiilor Grammy 2024 e Miley Cyrus. Fost Hanna Montana  și-a adjudecat primul ei premiu și a avut o intervenție care a lăsat mască pe toată lumea. În primul rând având în vedere rochia în care a pășit pe covorul roșu, despre ea s-a vorbit cel mai mult.

Miley Cyrus a năucit pe toată lumea cu ținutele ei (căci a avut mai multe) de la Premiile Grammy 2024, dar mai ales cu una din  ele. Rochia îmbrăcată pentru a păși pe covorul roșu, la debutul evenimentului a fost ceva special. Creația a fost concepută pentru ea de directorul de creație John Galliano și construită în atelierele haute couture ale celebrului brand de lux Maison Margiela.

Miley Cyrus a purtat o rochie din 14.000 de ace de siguranță la Premiile Grammy 2024 (sursa foto: Instagram)

Rochia metalică, asemănătoare unei plase, a amintit de ținutele din anii 1920, cât și de felul în care erau reprezentate zeițele egiptene. Acele de siguranță atent aranjate într-o structură complexă au generat un  fel de guler pe care îl regăsim în frescele egiptene antice, pentru ca mai jos, să se compună asemeni unei piese de lenjerie intimă în jurul pieptului artistei.

Rochie din ace de siguranță pentru Premiile Grammy 2024

„Această rochie a necesitat 675 de ore de muncă artizanală. S-a lucrat manual… 14.000 de ace de siguranță aurii și împodobite cu mărgele antichizate franceze selectate una câte una”, a scris vedeta pe conturile ei sociale. În timp ce fiecare ținută a sa a fost unică, ansamblul ei pentru covorul roșu a fost cu adevărat o operă de artă după cum au fost de acord criticii și stiliștii în unanimitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maison Margiela (@maisonmargiela)

Stilizată de Bradley Kenneth, rochia Maison Margiela a cântăreței a fost concepută pentru ea de directorul de creație John Galliano și făcută la comandă în atelierele Maison Margiela, însumând un aranjament de 14.000 de ace de siguranță împodobite cu mărgele antichizate franceze.

Miley Cyrus, declarație surprinzătoare

„MULȚUMESC John Galliano, Lexy Roche și întregii echipe Maison Margiela pentru toată munca grea, geniul creativ și pentru că ați făcut visele să devină realitate!  Vă iubesc!”, a mai scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

În timpul discursului său de acceptare a trofeului la Premiile Grammy 2024 , ea a glumit că a uitat să poarte lenjerie intimă pe sub haine. Cu toate acestea, într-o postare ulterioară pe Instagram, Cyrus a dezvăluit că glumește și că, de fapt, purta lenjerie personalizată asortată de la Gucci, inclusiv pe sub rochia care a lăsat aproape totul la vedere cea din ace de siguranță, de la Maison Margiela.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre