Simona Ionescu / Redactor Șef

Poveștile pe care Smiley refuză să i le spună fetiței lui. Mori de râs!

Poveștile pe care Smiley refuză să i le spună fetiței lui. Mori de râs!
Invitat în podcast-ul lui Horia Brenciu, Smiley i-a făcut pe toți cei prezenți să se țină cu mâna de burtă de la atâta râs.

Celebrul cântăreț le-a spus celor prezenți că nu înțelege nimic din cântecul În pădurea cu alune, nici din povestea Soacra cu trei nurori pe care le consideră dubioase. Artistul a fost atât de credibil, încât Horia Brenciu nu mai putea vorbi de atâta râs.

„Și de curând am auzit Soacra cu trei nurori. Voi știți această poveste? Ăsta e un film horror”

Smiley a explicat că, de când a devenit tătic, îi citește fetiței sale Josephine tot felul de povești. Dar a devenit mai selectiv atunci când a sesizat conținutul unor povești la care altădată nu și-a pus întrebări.

„Asta cu pădurea cu alune aveau casă doi pitici, mi se pare dubioasă rău. De ce doi pitici aveau o casă în pădure și stăteau ei singuri acolo? Și vine o pupăză și spune: vreau să stau și eu aici. Pu, pu, pu, pu, pu, pu, vreau să stau și eu aici. De două ori le spune.

Și ei, ce fac? Asta e întrebarea: ce fac cei doi pitici. Fii atent, acum că am un copil, sunt mult mai atent la poveștile pe care le știam noi când eram mici. Și de curând am auzit Soacra cu trei nurori. Voi știți această poveste? Ăsta e un film horror. Dubioasă rău”, a fost de părere Smiley, în timp ce Horia Brenciu pur și simplu s-a tăvălit pe jos de râs.

Smiley nu ratează ocazia să nu le cumpere flori fetelor sale

Probabil că Smiley nu a ajuns încă să-i citească fetiței din Capra cu trei iezi sau din Harap Alb, căci atunci să vedeți dubioșenie și încurcături în explicații !

Îndrăgostit iremediabil de „fetele mele”

De când a cunoscut-o pe Gina Pistol, Smiley s-a schimbat radical. Burlac convins odinioară, blonda a reușit să-l schimbe ușor, dar sigur și să-l facă să descopere ce înseamnă să ai o relație minunată, în care să fii iubit necondiționat. Când micuța Josephine a venit pe lume, Smiley a înțeles că nimic nu e mai important a familia, de aceea e parcă mai îndrăgostit ca niciodată de soția sa.

Pentru că vrea ca fetele sale să fie răsfățate, Smiley le-a spus fanilor că de multe ori în drum spre casă se oprește să le cumpere flori celor mai frumoase fete. „Uneori, în drum spre casă, mă opresc să le iau flori fetelor mele”, s-a destăinuit artistul pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre