Simona Ionescu / Redactor Șef

Poze rare cu Delia Budeanu din sânul familiei. Nora ei își ia la revedere

Poze rare cu Delia Budeanu din sânul familiei. Nora ei își ia la revedere
Delia Budeanu, una dintre cele mai iubite crainice ale Televiziunii Române, s-a stins din viață pe 19 octombrie 2024, la vârsta de 75 de ani. Mesajele de condoleanțe curg în continuare pentru fosta crainică. Nora ei își ia acum la revedere, printr-o serie de imagini rare din sânul familiei.

Delia Budeanu va fi înmormântată luni, la Mănăstirea Ghighiu, iar trupul neînsuflețit al fostei crainice a fost depus la Mănăstirea Cașin din București, acolo unde cei care vor să își ia rămas bun o pot face începând de duminică, ora 16:30. Anunțul trecerii în neființă a fost făcut de familie. Printre cei care au lăsat mesaje de condoleanțe pentru celebra crainică s-a aflat și Dana Budeanu, fosta noră. 

Delia Budeanu era una dintre cele mai frumoase crainice TVR, înainte de 1990

Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu și fiul Deliei, e căsătorit cu designerul român Cristina Săvulescu, iar împreună au doi copii. Nora Deliei, care avea o relație apropiată cu aceasta, își ia acum la revedere. 

Cristina Săvulescu, imagini de colecție cu Delia Budeanu 

Designerul român a împărtășit o serie de fotografii din sânul familiei cu Delia Budeanu, dar și un mesaj prin care transmite cât de afectată este de pierderea soacrei, care îi era foarte dragă. 

„Și într-o zi, vom dansa din nou împreună pe cealaltă parte. Acesta nu este un ultim rămas bun, ci o promisiune că iubirea noastră va continua dincolo de această viață. Până ne întâlnim din nou, te voi ține aproape în inima mea, unde vei rămâne mereu. 

Te iubesc, acum și pentru totdeauna”, a fost mesajul Cristinei Săvulescu, în limba engleză, în mediul online. 

Curg mesajele de condoleanțe

În ipostazele surprinse în fotografiile postate de designer, se află și una alb-negru din tinerețea Deliei Budeanu, precum și altele în care fosta crainică apare în compania nepoților săi, a Cristinei și a fiului Radu. 

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe s-au aflat și Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, dar și alte personalități precum Iulia Albu, Ioana Ginghină și Alina Ceușan, care și-au manifestat susținerea față de Cristina Săvulescu la postarea acesteia din mediul online. 

Delia Budeanu a lăsat în urmă doi copii: pe Radu Budeanu, născut din iubirea trăită 19 ani alături de jurnalistul cu același nume, dar și pe Diana, fiica din prima căsătoriei a fostei crainice. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri