Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumușelul de pe marile ecrane, un adevărat prădător printre femei. Acuzații grave la adresa unui mare actor

Frumușelul de pe marile ecrane, un adevărat prădător printre femei. Acuzații grave la adresa unui mare actor
BBC, Channel 4 și o firmă de producție au declarat că au demarat propriile investigații, după acuzațiile potrivit cărora celebrul actor Russell Brand ar fi agresat sexual patru femei.

Comediantul și actorul a fost acuzat de viol și o serie de agresiuni sexuale. Faptele ar fi fost comise între 2006 și 2013. Russel Brand neagă acuzațiile, însă se pare că frumușelul de pe marile ecrane era un adevărat prădător sexual printre femei. Acuzațiile au fost dezvăluite de Times, Sunday Times și de emisiunea Dispatches de la Channel 4. Ele includ și afirmații despre comportamentul său față de femei său la locul de muncă în aceeași perioadă.

Conform BBC, Brand a lucrat ca prezentator de radio pentru CEST POST între 2006 și 2008. BBC a declarat că ”analizează de urgență problemele ridicate” de aceste acuzații. Channel 4, unde Brand a lucrat, de asemenea, ca prezentator, a anunțat o altă anchetă internă. Momentan se presupune că presupusele agresiuni nu ar fi avut loc în incinta BBC sau Channel 4.

Fostul soț al lui Katy Perry recunoaște că a avut o perioadă „turbulentă”, însă spune că acuzațiile la adresa sa nu sunt reale

The Times a citat surse care susțin că a fost depusă anterior o plângere și la conducerea BBC. S-a reclamat o „manifestare alarmantă de agresivitate și lipsă de respect” din partea lui Russel Brand. Brand a lucrat timp de doi ani ca prezentator la 6 Music și Radio 2, a fost gazda emisiunii Big Brother’s Big Mouth de pe postul soră a Channel 4, E4. Totul a coincis cu perioada în care  și și-a lansat cariera în filmele de la Hollywood.

Russel Brand, un adevărat prădător printre femei

Duminică, Times a publicat o mărturie a femeii care l-a acuzat pe Brand de viol în Los Angeles în 2012. Sâmbătă, mai multe femei au venit cu acuzații despre comportamentul lui Brand. Până acum însă, niciuna din presupusele victime nu s-a dus la poliție.

O purtătoare de cuvânt a Departamentului de Poliție din Los Angeles (LAPD) a declarat pentru BBC că instituția nu a fost notificată cu privire la niciun incident, raport sau acuzație cu privire la Brand sau la oricare dintre acuzatori. Alte acuzații se referă la comportamentul de control și abuziv al lui Brand.

Una dintre victime a dezvăluit că Russel Brand a violat-o pe un perete, în casa lui din Los Angeles. Ulterior, și-a cerut scuze prin mesaje: „Când o fată spune nu înseamnă nu”. O a doua femeie povestește că Brand a agresat-o sexual când era elevă de 16 ani, el avea 31 și a forțat-o să-i facă sex oral. A treia victimă susține că a fost amenințată de Russel Brand cu proces, dacă spune cuiva că a abuzat-o sexual, în timp ce lucra cu el la Los Angeles.

Seria dezvăluirilor continuă cu acuzații grave. O femeie spune că ar fi fost forțată să își perieze dinții atât de violent încât să-i sângereze gingiile atfel încât el să simtă gustul ei de „anonimă”.

Brand a respins acuzațiile victimelor sale publicate de Times. „Așa cum am scris în cartea mea, am avut o perioadă în care am fost promiscuu. În timpul acestei perioade de promiscuitate, relațiile pe care le-am avut au fost întotdeauna consensuale. Am fost transparent în privința lor, poate prea transparent și așa sunt și acum. Și să văd această transparență metastazând în ceva criminal mă face să mă întreb ce se pune la cale”, a transmis actorul care, în trecut, a fost căsătorit cu cântăreața Katy Perry.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre