Simona Ionescu / Redactor Șef

Premieră în televiziune. A venit la show cu cioara care știe să latre

Premieră în televiziune. A venit la show cu cioara care știe să latre
Prezență inedită la emisiunea „Chefi la cuțite”. O concurentă, Simona Modoran a vrut să dea lovitura nu doar cu preparatul gătit. Surpriza ei pentru juraţi a fost animalul de companie cu care a venit.

Cioara Cronco are privilegiul de a trăi într-o familie. Ea a devenit celebră după ce ”părinții adoptivi” au prezentat-o la un show celebru.

Premieră în televiziune. A venit cu cioara la show

Suntem învățați să avem surprize la show-ul ”Chefi la cuțite”. Mereu se întâmplă câte ceva haios ori vine o vedetă care știe să gătescă. O concurentă din Târgu Jiu, Simona Modoran, a reușit să îi uimească pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Tânăra a pregătit o rețetă de tagliatelle cu pui și ciuperci, sperând că îi va impresiona pe cei trei jurați ai show-ului.

Simona Modoran este căsătorită de cinci ani. Ea a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” împreună cu soțul ei, dar și cu cioara Cronco pe care o îngrijesc de aproape un an.

„Îl cheamă Cronco e foarte jucăuș și foarte inteligent. Până la urmă ne-am decis să-l luăm în casă, i-am făcut camera lui, îl lăsăm pe jos prin casă. E foarte relaxat, se uită la televizor uneori și mă uit la el toată ziua. În prezent avem 12 animale”, a spus soțul tinerei, Miti Modoran. El a găsit puiuțul de cioară, pe jos, într-un parc, la începutul acestui an.

„Am venit să-l prezentăm pe Cronco, el e vedeta, în nici un caz noi”, a dezvăluit Simona Modoran.

Cioara Cronco știe să latre

Chef Cătălin Scărlătescu a fost foarte curios,dar și foarte uimit când a văzut cioara.

„Care e treaba cu cioara”, a întrebat Cătălin Scărlătescu.

„Am găsit-o în parc cu aripa ruptă, era plouată, bătută, lovită la cap, nu mai avea pene mai deloc. Am dus-o la veterinar să îi dea vitamine și antibiotice și imediat și-a revenit. Inițial am vrut să-I dăm drumul, dar ea nu a mai vrut să plece și apoi nici noi nu am vrut să-i mai dăm drumul, că ne-am atașat de ea. Când mă joc Fifa îmi dă restart la calculator, îmi deconectează internetul ca să îi dau atenție. Are camera lui proprie, are o grămadă de jucării, cred că are peste o mie de jucării, că se plictisește de ele. Acum mai nou a început să latre. Avem un câine în casă și niște pisici și s-a obișnuit și a început să latre. Doarme cu noi în fiecare noapte, are păturica lui. A învățat să scrie pe telefon, câteodată sună cu apel video și se vede doar ciocul pe ecran. Știe să își ascundă banii”, a dezvăluit tânărul.


Dan Negru îl face praf pe Adrian Sârbu și îl ridică în slăvi pe Valeriu Lazarov

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre