Simona Ionescu / Redactor Șef

Premierul canadian, Justin Trudeau, pe urmele lui Zelenskiy. Va face și el istorie!

Premierul canadian, Justin Trudeau, pe urmele lui Zelenskiy. Va face și el istorie!
Despre președintele ucrainean se știe că și-a început cariera ca și comediant, iar imagini savuroase cu el au devenit virale, mai întâi în campania sa electorală, dinainte să fie ales, iar mai apoi în contextul conflictului armat din țara sa. Acum, premierul canadian, simpaticul Trudeau se pregătește să îi calce ce urme și să îi umple de zâmbete pe concetățenii săi canadieni, travestit.

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau va intra în istorie ca primul lider mondial care va apărea într-o franciză „drag”, adică de travesti. Canada’s Drag Race, versiunea canadiană a emisiunii americane de succes condusă de regina Brooke Lynn Hytes, născută în Toronto, a făcut anunțul pe rețelele de socializare cu o fotografie în care Trudeau apare în avanpremieră într-un sezon viitor.

Fotografia îl arată pe Justin Trudeau zâmbind în timp ce stă alături de Hytes în interiorul Wérkroom, spațiul în care travestiții și artiștii concurenți se pregătesc pentru probe și se adună pentru anunțuri, arată Montreal Blog.

Ce reprezintă fenomenul drag queen

Drag queen este un termen care desemnează, de obicei, un bărbat, care se îmbracă în haine feminine, respectiv utilizează machiaj specific pentru a interpreta un rol feminin în travesti într-un spectacol, eveniment monden sau ca gazdă al unei anumite emisiuni. Scopul artistic al unei drag queen este în contrast cu cei care se îmbracă în haine feminine sau au o înfățișare feminină în afara lumii spectacolelor și care o fac din cu totul alte motive.

Premierul canadian Justin trudeau se pregătește de travesti

Potrivit sursei citate, nu este clar dacă poza face parte din cel de-al patrulea sezon regulat al emisiunii Canada’s Drag Race sau din Canada’s Drag Race Canada vs. The World. Acesta e un spin-off care va aduce împreună personaje drag din francize din întreaga lume. Ele vor concura în fața juriului canadian. Acest show va avea premiera pe 18 noiembrie. Cert este că premierul canadian Justin Trudeau poate fi primul lider mondial care își face apariția într-o competiție de travesti, dar nu va fi primul politician.

Amintim că reprezentanta New York-ului, Alexandria Ocasio-Cortez, și președinta Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, au fost jurați și invitați în cadrul emisiunilor RuPaul’s Drag Race și, respectiv, RuPaul’s Drag Race: All Stars.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre