Simona Ionescu / Redactor Șef

Președintele Ucrainei e cel mai admirat bărbat la ora actuală. Cine e femeia din spatele lui

Președintele Ucrainei e cel mai admirat bărbat la ora actuală. Cine e femeia din spatele lui
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenskiy, trece acum prin cele mai grele momente ale vieții. Lucruri necunoscute despre familia sa.

În acest moment, numele președintelui Ucrainei, Vladimir Zelensky, este pe buzele tuturor. Cine îl sprijină moral.

Președintele Ucrainei e cel mai admirat bărbat la ora actuală. Cine e femeia din spatele lui

Chiar dacă se confruntă cu cea mai grea situație trăită vreodată, liderul Ucrainei, Vladimir Zelensky nu este singur, lângă el fiind o femeie extrem de puternică: soția sa.

Zelensky și Elena Kiyashko au făcut aceeași școală, dar nu au știut unul de existența celuilalt. La 17 ani însă, el căuta pe cineva cu care să vizioneze un film la cinematograf, iar ea avea o casetă cu filmul „Instict primar”.

Zelensky s-a îndrăgostit nebunește de tânără și au început o frumoasă relație. Elena a fost cea care l-a sprijinit tot timpul pe soțul ei, fost actor, prezentator tv, entertainer, dar și comic extrem de apreciat în țara lui. Și tot împreună au decis ca el să intre și în politică.

A cerut-o în căsătorie în 2003

Cei doi s-au mutat destul de repede împreună și timp de opt ani nu s-a pus problema unei căsătorii. Asta pentru că actorul nu era pregătit să-și asume responsabilitatea. Dar în 2003, a cerut-o în căsătorie și au făcut o nuntă foarte frumoasă, dar deloc extravagantă.

Citește si: A început riposta NATO asupra Rusiei! Armata lui Putin își încetinește atacul

Doi ani mai târziu a venit pe lume și rodul iubirii lui, Alexandra. Atunci, Elena a renunțat la serviciu pentru a-și crește copilul așa cum scrie la carte. Doi ani mai târziu și-a reluat activitatea și să scrie scenarii. În 2013, a venit pe lume cel de-al doilea copil al soților Zelensky, un băiat pe nume Vladimir Kirill.

Cei doi au o căsnicie perfectă

Zelensky a hotărât să candideze la funcția de președinte al Ucrainei, în anul 2019, deși nu avea nici un fel de experiență în politică. Spre deosebire de ceilalți colegi din Ucraina sau din lume, Zelenski a reușit să stea departe de scandaluri, iar căsnicia pe care o are cu Elena este una perfectă.

Citește și: Video. Momentul în care rachetele sparg Kievul. Adevărul în imagini despre ce se întâmplă în Ucraina! Președintele țării a transmis live

În prezent, familia președintelui, inclusiv copiii săi, se află la Kiev. Acesta a rămas alături de popor în războiul cu Rusia și a transmis oamenilor săi că nici el, nici familia lui, nu părăsesc țara aflată la nevoie. Ba mai mult, președintele a ieșit în stradă alături de luptătorii ucraineni pentru a le oferi sprijin. Întregul mapamond a aplaudat gestul lui Vladimir Zelensky, devenind astfel unul dintre cei mai respectați lideri din lume.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre