Simona Ionescu / Redactor Șef

Presupusa amantă a lui Putin a revenit în spațiul public. Alina Kbaeva a recunoscut că a găsit „bărbatul ideal”

Presupusa amantă a lui Putin a revenit în spațiul public. Alina Kbaeva a recunoscut că a găsit „bărbatul ideal”
Gimnasta rusă Alina Kabaeva, despre care se crede că ar fi amanta președintelui Vladimir Putin, a dezvăluit într-un interviu că l-a găsit pe „bărbatul ideal”.

Un ziar din Moscova a relatat pentru prima dată despre relația lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva în 2008. Cu toate acestea, niciunul nu a recunoscut vreodată că au o relație. Dar fosta sportivă a punctat că și-a găsit „bărbatul ideal”.

De-a lungul anilor, cei doi au fost văzuți împreună, alimentând speculațiile și relatările potrivit cărora cei doi ar avea o relație amoroasă. Într-o interacțiune publică veche de aproape 15 ani, care a ieșit acum la suprafață, fosta campioană poate fi auzită vorbind despre relația sa. Chiar dacă Alina Kabaeva nu a punctat că iubitul ei este Putin, declarațiile sale au lăsat loc de interpretări.

„L-am întâlnit”

Potrivit The Telegraph, Alina a fost întrebată de un băiețel în timpul unui interviu cu public dacă și-a întâlnit bărbatul ideal. Kabaeva a stat câteva secunde, și-a aranjat scaunul, s-a jucat cu un stilou, iar în cele din urmă a recunoscut: „L-am întâlnit”. O altă fată a întrebat-o cine este iubitul misterios.

„Un bărbat, un om, un om foarte bun, un om mare. Îl iubesc foarte mult”, a adăugat fosta campioană la gimnastică. Când a avut loc această interacțiune publică, în 2008, Vladimir Putin era căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya. Putin și Ocheretnaya au divorțat în 2014.

Ce părere are Kabaeva despre infidelitate

Totodată, Kabaeva, presupusa amantă a lui Putin, a spus și dacă s-ar vedea vreodată alături de un bărbat căsătorit. „Dacă un bărbat se uită deja la o altă femeie și vorbește deja cu ea, atunci problema în familie s-a întâmplat deja. În acest caz, nu poate exista nimic bun în acea familie”, a spus aceasta. Nu în ultimul rând, Alina a povestit și care a fost ultimul cadou primit de la iubitul misterios: „O haină din Alaska, o haină cu blană, foarte frumoasă”.

În primăvara acestui an, The Project a relatat că Putin și Kabaeva ar fi locuit împreună într-un palat luxos la aproximativ 250 de mile nord-vest de Moscova. Kabaeva s-a retras din gimnastica profesionistă în 2006, după care s-a alăturat în mod oficial partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin. Ea este, de asemenea, director la o companie media privată susținută de un aliat al lui Putin.

Putin i-ar fi cumpărat Alinei cel mai mare apartament din Moscova

Tot The Independent a relatat cu ceva timp în urmă că președintele rus i-ar fi cumpărat iubitei sale cel mai mare apartament din Rusia, dar și o cabană din lemn. Un site al opoziției ruse interzis la Kremli, Proekt, a declarat că Putin ar fi cheltuit milioane de euro pentru a achiziționa proprietăți pentru iubita sa, cunoscută ca și „regina neîncoronată a Rusiei”, alături de care trăiește o poveste de dragoste din perioada în care era căsătorit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre