Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima apariție a frumoasei Bianca Brad după mulți ani. A fost premiată la cel mai înalt nivel

Prima apariție a frumoasei Bianca Brad după mulți ani. A fost premiată la cel mai înalt nivel
Bianca Brad, considerată una dintre cele mai frumoase românce din anii 1990, a avut parte de o viață pline de drame, ea pierzând un copil și fiind bolnavă de cancer. Viața însă i-a rezervat și momente deosebite de bucurie.

Bianca Brad nu își mai încape în piele de fericită, zilele acestea, după cele întâmplate. Vedeta a povestit totul pe rețelele sociale, unde a distribuit și mai multe imagini, astfel ca toți fanii ei să poată să se bucure împreună cu ea.

Bianca Brad este foarte fericită pentru medalia regală primită (Sursa foto: Instagram)

În ultimii ani, Bianca Brad a lipsit din lumina reflectoarelor. Acesta a fost modul ei de a depăși pierderea celui de-al doilea copil, dar și diagnosticul de cancer la sân pe care, ani de zile, l-a ascuns de mama și de fiul ei. Vindecată, absolventă a UNATC și The Lee Strasberg Theatre Institute, New York, a reușit să se reinventeze. La 55 de ani, frumoasa vedetă a reușit să își schimbe radical viața. Bianca Brad a devenit instructor de pilates, și asta după ce s-a pregătit temeinic pentru încă o nouă profesie. Vedeta este acum și consilier de dezvoltare personală.

Bianca Brad, moment de fericire maximă

Bianca Brad și-a pierdut fiica la naștere. Ea mai are un fiu. După acest moment dramatic ea și-a dedicat viața fundației „EMMA-Mame pentru îngeri”, organizație care sprijină mamele ce și-au pierdut copii în accidente, la naștere sau din cauza unor boli.

Zilele trecute, frumoasa vedetă a fost recompensată pentru implicarea ei socială de către Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Holul de Onoare al Castelului Peleş.

Custodele Coroanei a oferit decorații mai multor personalităţi şi instituţii din România şi din Marea Britanie. Printre cei care au mai fost decoraţi de către Custodele Coroanei Margareta, s-au numărat și Bianca Brad, jurnaliştii Bianca Pădurean şi Claudiu Pădurean, Malvina Cservenschi, vicepreşedintele UNITER Aura Corbeanu şi actorul Valer Dellakeza. Totodată decorații au primit și cosmonautul Dumitru Prunariu, municipiului Timişoara, dar şi doctorului în ştiinţe politice Sandra Pralong.

Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei, a decorat-o pe Bianca Brad, la Castelul Peleș (Sursa foto: Instagram)

Bianca Brad a fost extrem de emoționată de decorația primită și a ținut să împărtășească momentul cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale. „Astăzi, 19 octombrie 2023, am fost decorată cu Medalia Custodele Coroanei Române… A fost o zi atât de specială pentru mine, că încă nu-mi găsesc cuvintele să o descriu… voi reveni mâine cu povestea și cu mai multe poze… Sunt onorată, recunoscătoare, emoționată, fericită…”, a scris Bianca Brad în postarea sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre