Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima apariție a lui Zayn Malik, de când a devenit tătic. Cântărețul are vești uimitoare

Prima apariție a lui Zayn Malik, de când a devenit tătic. Cântărețul are vești uimitoare
Zayn Malik și-a încântat fanii cu o fotografie nouă, fiind prima sa postare pe rețelele de socializare de când a devenit tată.

Cântărețul în vârstă de 27 de ani și-a întâmpinat primul copil alături de Gigi Hadid în urmă cu doar câteva săptămâni. Fosta vedetă din trupa One Direction a păstrat discreția în legătură cu viața personală, mai ales cu fetița lui nou-născută.

Zayn Malik, un artist secretos

Misterul nu este ceva nou pentru Zayn Malik, deoarece el a fost mereu secretos și posta rar pe conturile sale de socializare, pentru că a vrut să aibă o parte de viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor.

Dar se pare că vedeta a ieșit din ascunzătoare pentru a-și emoționa fanii cu o imagine. Cântărețul s-a fotografiat în timp ce filma un videoclip muzical.

El era așezat pe o bancă din piatră, într-o pădure. Era îmbrăcat într-o cămașă de catifea purpurie, pe care o purta desfăcută, lăsându-i pe cei 36,9 milioane de urmăritori să îi admire pieptul tatuat.

Zayn a descris postarea de pe Instagram cu „BETTER” făcând aluzie la noul său album și la single-ul cu același nume.

Apariția rară a cântărețului pe rețelele de socializare vine după ce detaliile despre nașterea iubitei lui supermodel au apărut pe internet. Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, a dat naștere unei frumoase fetițe.

Gigi Hadid a născut acasă, la ferma din Pennsylvania

Unele surse au susținut că au mai multe detalii despre viața privată a celor doi, după ce cuplul a optat pentru a păstra lucrurile foarte private. Potrivit acestora, supermodelul „a adus pe lume fetița în ferma sa din Pennsylvania”.

„Gigi și tatăl bebelușului, vedeta pop Zayn Malik, se aflau în izolare  la fermă din luna mai, iar recent, își împărțeau timpul între Pennsylvania și Manhattan. Mama lui Hadid, Yolanda, are o fermă în apropiere”, a relatat presa internațională.

Cuplul – care a avut o poveste de dragoste din 2015 – a distribuit fotografii artistice după naștere și le-au arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare câteva dintre cadourile pe care micuța lor le-a primit deja, de la vedete de renume mondial.

Gigi Hadid a postat o fotografie în care apare mânuța fetiței nou-născute, care îl apucă pe tatăl Zayn de degetul mare.

Doctorița Adina Alberts, acuzată de minciună de prietenii fostului soț, bancherul George Alberts

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre