Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima previziune a clarvăzătoarei Carmen Harra s-a împlinit. Andra și Măruță s-ar putea îndrepta spre divorț

Prima previziune a clarvăzătoarei Carmen Harra s-a împlinit. Andra și Măruță s-ar putea îndrepta spre divorț
Carmen Harra aruncă bomba în showbizz-ul românesc. Se pare că nu îi așteaptă vremuri prea bune pe Andra și Măruță.

Carmen Harra nu vede cu ochi buni relația dintre Andra şi Cătălin Măruţă, afirmând că nu sunt suflete pereche.

Prima previziune a clarvăzătoarei Carmen Harra s-a împlinit: Andra și-a pierdut inelul de logodnă. Să vedem dacă se va ajunge la divorț

Relația faimoasei cântărețe Andra cu Cătălin Măruță va trece printr-un impas. Carmen Harra crede că nu vor rămâne împreună până la sfârșit. Există și un motiv: clarvăzătoarea spune că cei doi nu au o relație karmică și nu sunt suflete pereche. Chiar dacă în acest moment fac un cuplu cu adevărat senzațional și invidiați de alții.

Carmen a dezbătut acest subiect interesant în emisiunea Exclusiv Vip de la Prima TV. Una dintre cele mai celebre clarvăzătoare ale Americii a mărturisit că a realizat acest lucru când a fost invitată într-o emisiune de-a lui Cătălin Măruță, în direct. Atunci, ea i-a prezis că va avea doi copii, dar s-ar putea să divorțeze. Și nu prezentatorul va fi cel care va dori despărțirea, ci Andra.

Am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el”, a povestit Carmen Harra.

După 13 ani de căsătorie, inelul de logodnă se va pierde

De asemenea, Carmen Harra a mai spus că vor trece 13 ani de căsătorie, apoi Andra își va pierde inelul de logodnă. „În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a mai spus Carmen Harra. Recent, Andra nu și-a mai găsit inelul de logodnă și a dezvăluit acest lucru pe contul său de socializare, într-o discuție cu fiica sa.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre